Backpacken in Thailand
Backpacken in Thailand is ontzettend populair

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Backpacken in Thailand

Backpacken in Thailand is ontzettend populair. Voornamelijk onder jongeren. Het leven in Thailand is goedkoop en rondreizen is erg gemakkelijk. De Thai is doorgaans erg vriendelijk wat het alleen maar leuker maakt om hier te gaan backpacken.

NOORDEN VAN THAILAND

Backpacken in het noorden van Thailand is voor de sportieveling: er zijn hier veel bergen en er zijn ontzettend veel mogelijkheden om sportieve dingen te doen. Je kunt hier op olifanten rijden, nationale parken bezoeken en een trekking in de jungle maken. Het leven in het noorden van Thailand is ook nog eens erg goedkoop. Er zijn hier doorgaans minder toeristen dan in het zuiden van het land. Het noorden van Thailand wemelt van Backpacken in Thailandwaar je gemakkelijk mee kunt reizen en is ook nog eens genoeg openbaar vervoer beschikbaar. De bus, trein of boot zijn veelgebruikte vervoersmiddelen voor langere afstanden.

HET MIDDEN VAN THAILAND

Backpacken in het midden van Thailand is vooral populair onder de cultuursnuivers. Er zijn veel verschillende tempels, ruïnes en diverse andere bezienswaardigheden. De hoofdstad van Thailand ligt ook nog eens centraal in het land. Deze stad mag je zeker niet missen! Het is ontzettend druk, chaotisch, maar ontzettend gaaf om hier langs te gaan. Je kunt er bezienswaardigheden bekijken, winkelen, Thaise massages krijgen en een hoop lekker eten.

HET ZUIDEN VAN THAILAND

Backpacken in Thailand

Het zuiden is een prachtige eindbestemming als je aan het backpacken bent geweest. Het zuiden van Thailand staat vooral bekend om haar mooie stranden, de vele zonuren en de heerlijke ontspannende activiteiten. Denk maar eens aan snorkelen, duiken en de vele feesten! Het zuiden van Thailand is doorgaans iets prijziger, maar het scheelt allemaal niet veel. Voor € 20,00 per dag kun je prima rondkomen.

VOORBEREIDING

Bereid je altijd goed voor als je van plan bent om naar Thailand te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een visum of de spullen die je mee gaat nemen.

Foto’s van Thailand, het land met de eeuwige glimlach

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*