De vijf mooie stranden van Bali
De vijf mooiste stranden van Bali

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

De vijf mooie stranden van Bali

Welke zijn die vijf mooie stranden van Bali ?

Bali is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Het eiland heeft ontzettend veel stranden: van zwarte stranden tot witte stranden. Enkele stranden zijn populair onder surfers, omdat de golven metershoog kunnen komen. In dit blogartikel geven we een top 5 van de mooiste stranden van Bali.

1. Kuta Beach

Kuta Beach is het meest populaire strand van het eiland. Het is gelegen in het zuiden van Bali. Het strand is aangenaam, met een hoop ligbedjes waar je heerlijk kunt vertoeven. Er zijn zowel families als jonge stelletjes te vinden. Wel lopen er veel verkopers rond op het strand. Zij proberen je van alles aan te smeren, van voetmassages tot vliegers. Dit wordt soms wel als vervelend ervaren. Eens in de zoveel tijd zijn er gave strandfeesten, waarbij het rustige strand helemaal omtovert tot een hippe beach club.

2. Suluban Beach

Suluban Beach staat bekend als het surfersparadijs van het eiland. Men noemt het ook wel Uluwatu Beach. Deze naam komt van de gelijknamige tempel die er vlakbij gelegen is. Van april tot en met augustus zijn de golven het best. De wind zorgt dan voor de perfecte golf. Je kunt hier beter alleen heen gaan als je echt een ervaren surfer bent, ze laten je liever niet surfen als je dat niet bent. Het is in ieder geval geen plek om te gaan leren surfen. Dat kun je beter op Kuta Beach doen. Wel kun je natuurlijk de pro’s bewonderen.

3. Legian Beach

Legian Beach is een lang zandstrand waar vooral veel gefeest wordt. Overdag liggen er een hoop toeristen te zonnebaden. Ook zijn er enkele surfers in het water te vinden die een golfje willen meepakken. In de avond verandert het strand in een waar feestparadijs. Je kunt hier tot in de late uren doorgaan met feesten.

4. Sanur Beach

Sanur Beach is een rustig strand, waar je vooral heerlijk tot rust kunt komen. De zee is kalm en het zand is hagelwit. De golven zijn hier heerlijk mild. Het is daarom ook ideaal voor ouders met kinderen om hier te vertoeven. Op het strand vind je diverse luxe hotels, strandmarkten en winkeltjes. Ook zijn er diverse gezellige restaurants en cafés te vinden.

5. Nusa Dua Beach

Dit strand ligt ongeveer 40 kilometer van de hoofdstad van Bali verwijderd. Het staat vooral bekend om haar lange kustlijn, waar je heerlijk wandelingen kunt maken. Het water is helder en rustig, waardoor het perfect is voor kinderen. Je kunt hier ook heerlijk snorkelen. Je vindt op het strand een aantal hotels, strandbarretjes en je kunt er zeer goedkoop gemasseerd worden.

Check hier de vliegtickets.

Check hier de hotels in Bali.

Een rondreis Bali boeken?

Als jij van plan bent te gaan rondreizen door Bali raden wij jou aan te gaan vergelijken bij onze reisorganisaties. Wij hebben alle betrouwbare rondreis aanbieders voor jou op een rij gezet zodat jij de beste en goedkoopste rondreis Bali kan boeken!

Vergelijk direct rondreizen naar Bali!

De andere eilanden in Indonesië

Rondreis Java
Rondreis Sumatra
Rondreis Borneo
Rondreis Sunda Eilanden
Rondreis De Molukken
Algemene Rondreis Indonesië

Andere artikelen die wellicht interessant kunnen zijn voor Bali

De vijf mooie stranden van Bali
De prijzen op Bali in 2016
Een goedkope vakantie op Bali

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*