Ecuador en de Galapagos Eilanden
Ecuador en de Galapagos Eilanden

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Ecuador en de Galapagos Eilanden

Ecuador en de Galapagos Eilanden: Cultuur, avontuur en natuur

Ecuador is natuurlijk het ‘thuis’ van de paradijselijke Galapagos Eilanden, maar dit is zeker niet het enige dat in het land te vinden is. Het land behoort tot de meest kleine landen van heel Zuid-Amerika, maar Ecuador heeft ontzettend veel te bieden. Een rondreis door Ecuador zal je dan ook zeker niet snel vergeten.

De Quilotoa Loop

Als je tijdens je rondreis door Ecuador een heerlijk ontspannen wandeling wilt maken, dan is de Quilotoa Loop een geweldige optie. Je kunt een prachtige wandeling naar het populaire Quilotoameer maken, door een uniek gebied. Je kunt vanuit de plaats Latacunga vertrekken voor deze intense tocht van twee dagen. Het uitzicht vanaf de rand van de krater is werkelijk adembenemend en mag je zeker niet missen.

De stad Quito

In verreweg de meeste gevallen land je in deze stad als je voor een rondreis door Ecuador naar het land vliegt. Het is absoluut de moeite waard om de tijd te nemen om deze stad te verkennen. Op de lijst van hoogste hoofdsteden ter wereld staat deze stad op de tweede plaats. De bijzondere ligging van de stad levert je al veel voordelen op, maar er is nog veel meer te zien en te doen. Je kunt torens met een hoogte van 115 eter beklimmen, je kunt de Pichincha vulkaan bezoeken en het eeuwenoude centrum, dat beschermd is, gaan verkennen.

Baños de Agua Santa

De ideale plek om kennis te maken met de heerlijke ‘hot water springs’. Deze baden zijn absoluut ontspannend en je geniet ervan met diverse andere toeristen en locals. De hete baden zijn namelijk bijzonder populair. In de directe omgeving van de baden kan je ook veel interessants en spannends vinden. Je kan er terecht in twee nationaal parken, je kan door een kloof wandelen, een mountainbiketocht maken, de Tungurahua vulkaan bewonderen en een ritje maken in de Swing at the End of the World, als je durft. Dit is een schommel die zich boven een diepe afgrond bevindt. Vanaf de schommel kijk je 2600 meter naar beneden. Onvergetelijk voor de echte lefhebbers!

Yasuni National Park

Dit nationaal park laat je kennis maken met de echte jungle van het land. Een bezoek aan de jungle, zoals in dit park, mag zeker niet overgeslagen worden tijdens een rondreis door Ecuador. Je kunt er veel leven vinden, zoals 120 soorten reptielen, 600 soorten vogels en 150 soorten amfibieën. Uiteraard is er ook meer dan genoeg te vinden als het gaat om planten, bloemen en bomen. Heerlijk om op een natuurrijke manier te ontspannen.

Verliefd op Ecuador

De meeste mensen die op vakantie gaan naar Ecuador komen verliefd weer thuis. Verliefd op het land welteverstaan. Een rondreis door Ecuador blijft je een leven lang bij en levert je de mooiste herinneringen op. Bekijk de mogelijkheden voor een inspirerende rondreis door Ecuador bij Goedkoperondreis.com en je vindt gegarandeerd de reis van je dromen. Dit kleine landje in Zuid-Amerika heeft veel verborgen schatten die zeker de moeite waard zijn. Wij wensen je veel plezier!

Rondreis mogelijkheden en boekinformatie

Een rondreis Ecuador is vaak in combinatie met de Galapogos eilanden en neemt gemiddeld zo’n 16 tot 23 dagen in beslag. Ook is het mogelijk om jouw rondreis Ecuador in combinatie te doen met andere landen in Zuid-Amerika. Hiervoor zal je terecht moeten bij reisorganisaties als SNP of NRV.

Wanneer jij echt van plan bent een rondreis door Ecuador te boeken dan raden wij jou aan goed te vergelijken bij onze aanbieders. Zo verschilt het aanbod en de prijs per aanbieder en heeft elk persoon andere wensen.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Zuid-Amerika:


 

De Galapagos eilanden

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*