Een rondreis Ethiopië: ronduit inspirerend!
Een rondreis Ethiopië: ronduit inspirerend!

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Een rondreis Ethiopië: ronduit inspirerend

Ethiopië is een land dat vooral bekend staat om de inspirerende, enerverende en rustgevende natuur. Als je echt toe bent aan een vakantie vol rist en ontspanning, dan is een rondreis door Ethiopië zeker een goede optie. Je kunt er eindeloos veel landschappen en nationaal parken bewonderen, maar er zijn natuurlijk ook tal van andere bezienswaardigheden te vinden en activiteiten te ondernemen. Wij bieden je alvast een voorproefje van al het moois dat dit land je te bieden heeft.

De Danakil woestijn

Ethiopië heeft veel verschillende landschappen om te ontdekken tijdens een rondreis. In het noordoosten van het land kan je de Danakil woestijn vinden. Het is een typische woestijn, waar de temperaturen kunnen oplopen tot wel vijftig graden Celsius. Naast de extreme hitte is de woestijn ook bekend om de vulkanen die er te vinden zijn. De vulkaan Erta Ale kan worden bezocht, per kameel. Een unieke rit naar een unieke plek. Ook een kijkje bij het Afdera zoutmeer mag zeker niet ontbreken als je in deze woestijn bent.

Simien Nationaal Park

Dit prachtige nationaal park is een absolute must voor iedereen die diverse dieren in hun natuurlijke leefomgeving wil bewonderen. Er zijn op de eerste plaats eindeloos veel vogelsoorten te vinden in dit nationaal park, maar daarnaast kan je er onder meer ook geladabavianen en waliasteenbokken vinden. De roofvogels zijn goed te zien boven de diepe canyons in het park. Ook de immens hoge bergtoppen en eindeloos diepe ravijnen maken dit nationaal park tot een onmisbaar stukje land.

Het Tigreense landschap

Tijdens je rondreis door Ethiopië zou je zeker ook een bezoek moeten brengen aan het Tigreense landschap. Dit landschap is bijzonder dor, Een wandeling door dit landschap is een unieke belevenis, vooral omdat er diverse kerken te vinden zijn dit volledig uit rots zijn gehouwen. Dit is bijzonder om te zien. Deze kerkjes zijn in de meeste gevallen te vinden op de heuvels in het landschap. Het is wel belangrijk om een redelijk goede conditie te hebben, want er zitten een aantal stevige klimmen in de wandeling.

De Omovallei

Het culturele kruipunt kan je vinden in de Omovallei. Hier zijn werkelijk de meest uiteenlopende stammen te vinden, van de Banna-stam tot de Mursi-stam. De verschillende stammen zijn te herkennen aan hun unieke kenmerken. Zo staan de Mursi bekend om de platen in hun onderlip, ook wel de schoteltjes genoemd, en de Banna staan bekend om de bijzondere hoeden die zij dragen. Je kunt in de Omovallei diverse stammen bezoeken, je kunt de marktjes ontdekken en je bent er vrij om diverse traditionele ceremonies bij te wonen. Een unieke beleving!

Boek je rondreis door Ethiopië

Ethiopië is echt een compleet andere wereld en juist daarom is het zo bijzonder om een rondreis door dit enerverende land te maken. Deze rondreis zal je een leven lang bij blijven. Het is een bijzondere ervaring waar je zeker ook veel van zal leren. Wil jij een mooie rondreis door Ethiopië maken? Kijk dan eens in het aanbod rondreizen via Goedkoperondreis.com en ontdek de vele mogelijkheden. Er zit zeker een geschikte rondreis Ethiopië voor je bij.

Vergelijk direct de beste rondreis Ethiopië aanbieders:

 

Voor meer inspiratie kan je onze Afrika bestemmingen pagina bekijken.

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*