Excursies in Kaapverdië
De leukste excursies in Kaapverdië

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Excursies in Kaapverdië

De leukste excursies in Kaapverdië

Tijdens je rondreis door Kaapverdië hoef je je geen moment te vervelen, want je kan je hele vakantie volplannen met de leukste, mooiste en meest interessante excursies. Het land wordt gevormd door een eilandengroep en ieder eiland heeft een compleet eigen sfeer en charme. Hierdoor krijg je ook steeds nieuwe indrukken. Natuurlijk geven wij je de beste ideeën voor excursies tijdens je rondreis door Kaapverdië.

Op zoek naar walvissen

Als je jouw rondreis door Kaapverdië maakt tussen het begin van februari en het einde van april, dan kan je er gegarandeerd walvissen spotten. Een walvisexcursie is erop gericht om je van dichtbij kennis te laten maken met de enorme bultruggen. Het moet wel gezegd worden dat deze excursie niet behoort tot de meest voordelige opties, maar het is dan ook wel een excursie die je zeker altijd bij zal blijven. De excursie duurt ongeveer een halve dag en er wordt aan boord van de boot gezorgd voor eten en drinken.

De Island Tour North

De Island Tour North is een excursie die jaarlijks enorm veel publiek trekt op Boa Vista. De tour brengt je met een 4×4 naar de mooiste bezienswaardigheden. Zo ga je naar een bijzonder wrak van een schip dat al ruim een halve eeuw geleden is vergaan, bij Cape Santa Maria. Je bezoekt het dorpje Bofareira, waar de bewoners muziek voor je spelen. Uiteraard hopen zij hier ook iets voor terug te krijgen. Na een bezoek aan dit kleurrijke dorp rijd je naar Cabeça Dos Tarrafes. Dit dorpje heeft veel souvenirwinkels en je kunt er de meest mooie huizen bewonderen. Uiteraard kom je ook tijdens de rit de mooiste uitzichten tegen. Zo kan je de Monte Estância bewonderen, de hoogste berg die Boa Vista rijk is.

De duurste excursie

Excursies in Kaapverdië

De meest dure excursie die je kan maken is een uitstapje naar het eiland Fogo, te maken vanaf Boa Vista of Sal. Op Fogo is een actieve vulkaan te vinden en het is dan ook een bijzondere trip. Toch moet je wel rekening houden met een prijs van gemiddeld 400 euro, en voor de meesten is dit toch net even teveel van het goede. Mocht je het er wel voor over hebben dan beleef je wel zeker de dag van je leven.

Een trip met een glass bottom boat

De onderwaterwereld van Kaapverdië is ook zeker prachtig, maar over het algemeen kan je niet van een onderwaterwereld genieten als je niet van duiken of snorkelen houdt, of het gewoonweg niet durft. Tijdens je rondreis door Kaapverdië kan je ook zeker genieten van de onderwaterwereld zonder nat te worden. Je kan op een glass bottom boat stappen. Deze boten hebben een glazen bodem, of eigenlijk patrijspoorten in de bodem, waardoor je de onderwaterwereld kan bewonderen.

Een heerlijke rondreis door Kaapverdië

Een rondreis door Kaapverdië heeft alles wat jij nodig hebt om echt van je vakantie te genieten. Goedkoperondreis.com heeft aanbieders verzameld die de mooiste en meest voordelige rondreizen bieden, ook naar Kaapverdië. Kies jouw ideale rondreis door dit prachtige land en vergeet zeker je camera niet!

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*