blog
Goedkope rondreis naar Australië

Goedkope rondreis naar Australië

Ben je toe aan een echte zonvakantie en wil je niet het risico lopen dat de temperaturen toch lager liggen dan je eigenlijk had gewild? Dan is het zeker een goed idee om op goedkope rondreis naar Australië te gaan. Niet voor niets wordt dit land ook wel eens omschreven als het land waar de eeuwige zomer heerst. Hier loop je zeker geen risico dat je vakantie in het regenwater valt, want de zon lacht je altijd toe. Natuurlijk kan je je goedkope rondreis naar Australië zo indelen zoals jij het wilt, met rust en ontspanning langs de kust, met shoppen in de bruisende en levendige steden of met sightseeing natuurlijk.

Highlights bezoeken tijdens je rondreis in Australië

Goedkope rondreis naar Australië

Australië heeft een flink aanbod als het om bezienswaardigheden gaat. Dit land heeft wat highlights en activiteiten werkelijk voor elk wat wils. Zo kan je naar de prachtige stad Sydney gaan. Deze havenstad heeft eindeloos veel bezienswaardigheden, maar biedt je ook alle gelegenheid om lekker te gaan shoppen, om uit te gaan of musea te bezoeken. Ga eens naar het mooie Uluro om kennis te maken met de rotsformaties of geniet van de prachtige uitzichten die je hebt vanaf de Great Ocean Road.

Hou jij echt van de onderwaterwereld? Dan mag je natuurlijk niet vergeten een duik te nemen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef, waar je dolfijnen, haaien, walvissen, schildpadden en talloze tropische vissoorten tegenkomt. Hou je meer van natuur op het land? Dan is het Kakadu Nationaal Park zeker een goede optie.

Vind de mooiste stranden

Goedkope rondreis naar Australië
whitsunday islands

Australië is natuurlijk vooral bekend, en populair, om de prachtige stranden die er te vinden zijn. De paradijselijk witte poederstranden van Whitsunday Islands mag je zeker niet missen, maar er zijn nog enkele stranden die je hart zeker sneller doen kloppen. Tijdens je rondreis in Australië kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het drukke Bondi Beach, aan surfstrand Bells Beach, aan het bijzonder ontspannen Byron Bay of bijvoorbeeld aan het sfeervolle strand van de Gold Coast. Als je van strand naar strand reist in Australië, dan kom je natuurlijk ook de leukste plaatsen tegen. Onder meer Warrnambool en Lorne zijn zeker de moeite waard om te leren kennen.

Naar Sydney tijdens je rondreis in Australië

Goedkope rondreis naar Australië
sydney opera house australia

Als je op vakantie naar Australië gaat, dan mag je zeker niet vertrekken zonder kennis te hebben gemaakt met de charmes van Sydney. Hier kun je direct ook enkele interessante en mooie bezienswaardigheden bewonderen, zoals bijvoorbeeld de Sydney Harbor Bridge of het Sydney Opera House. Natuurlijk mag een bezoek aan het wereldberoemde Oxford Street niet achterwege gelaten worden. Andere steden die je eigenlijk echt niet mag missen tijdens je vakantie in Australië zijn Melbourne en Perth.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Australië

0