blog
Goedkope stedentrip Barcelona v.a. € 145 incl vlucht en hotel

Goedkope stedentrip Barcelona v.a. € 145 incl vlucht en hotel

Een stedentrip is vanzelfsprekend een leuk idee, maar de bestemming is enorm belangrijk. Wanneer er gekozen zal worden voor een goedkope stedentrip Barcelona, dan ben je verzekerd van een succes. Deze Catalaanse stad is enorm populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Er vertrekken niet voor niets dagelijks meerdere vluchten naar deze Spaanse stad. Barcelona is geschikt voor alle leeftijden en ook voor gezinnen met kinderen.

Sagrada Familia en Park Guell

Maak een wandeling door de stad en drink een drankje op de Ramblas. Ontdek de stad per metro en ga langs de wereldberoemde Sagrada Familia. Geniet van de rust in het prachtige Park Guell, struin door de winkelstraten van Barcelona of geniet van het zonnetje op één van de zandstranden. Barcelona is een stad met vele gezichten, er is voor iedereen wel iets te doen.

Kom in aanraking met de Spaanse cultuur, eet een hapje in één van de tapasrestaurants en drink een lekker glaasje sangria. Barcelona kent een prima klimaat, de temperatuur komt meestal wel boven de twintig graden uit. De stranden zijn dan ook populair, deze zijn net buiten de stad te vinden en gemakkelijk bereikbaar voor de toeristen.

Vliegtuig naar Barcelona

Barcelona is een bestemming die ongekend populair is, vandaar ook dat er dagelijks tientallen vluchten vanuit Nederland vertrekken naar deze Catalaanse stad. Er kan gevlogen worden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Kies voor een budgetmaatschappij, zoals Easyjet en betaal een zeer klein bedrag voor deze unieke ervaring. Zeker wanneer er ruim van te voren geboekt zal worden, dan kan de prijs nogal laag uitvallen en dat is altijd goed.

Vervoer in Barcelona

Barcelona is de grootste stad van Catalonië en dat is te zien. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en activiteiten te vinden in de stad. Het is dan ook slim om een kaartje kopen voor het openbaar vervoer, er zijn dagkaarten en kaarten voor meerdere dagen verkrijgbaar. Dan kan zowel de bus als de metro gebruikt worden. Het is ook mogelijk om te reizen per taxi of een auto te huren.

0