blog
Goedkope stedentrip naar Napels v.a. €110

Goedkope stedentrip naar Napels v.a. €110

Genieten van de Italiaanse zon in het gezicht, maar wel op een bijzondere en unieke locatie. Dan raden wij een goedkope stedentrip naar Napels aan. Deze meer dan gezellige vakantiebestemming kent vele gezichten, er is voor jong en oud wel wat te doen. Deze Italiaanse stad kent ook een groot aantal winkelstraten, kleine maar ook enorme winkelstraten. Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart op en genieten de Italiaanse lekkernijen.

Napels kent een heerlijk klimaat, maar vooral zomers is het volop genieten. De grote pleinen in Napels kennen veel terrasjes, Neem een lekker kopje koffie, broodje erbij of een stuk pizza. Jullie kennen vast wel allemaal de Pizza Napolitiano. Waar kan je die nu beter proberen dan in Napels zelf. Zin in een uitstapje? Misschien is de vulkaan Vesuvius wel iets voor jou!

Voetballiefhebbers gaan naar Napoli

Boek een korte stedentrip naar het prachtige Napels. Voetbalfans kunnen een bezoekje brengen aan het stadion van Napoli, één van de grotere clubs in Italië. Bezoek een wedstrijd van deze club, bij het stadion zijn zeker kaarten verkrijgbaar. Een training bijwonen behoort ook tot de mogelijkheden, de kans om de echte sterren eens van dichtbij te zien. De Belg Dries Mertens speelt hier onder andere zijn wedstrijden, hij speelde eerder voor PSV.

Ontdek het bijzondere Napels

Napels is een geschikte stedentrip bestemming voor zo goed als iedereen, dat komt door de veelzijdigheid van deze Italiaanse plaats. Ga ontspannen aan het strand relaxen, want Napels kent een grote kustlijn. Ga op ontdekkingstocht per fiets of maak een wandeltour door de stad heen. Bekijk het zeer bijzondere Pompeii en zie van dichtbij wat de nabij gelegen vulkaan allemaal heeft uitgericht.

Ga je met de kinderen op een korte stedentrip naar Napels, dan is het altijd leuk om eens een tochtje te gaan maken in de kabelbaan. Bekijk de stad van grote hoogte, ook een unieke ervaring voor de ouders. En aan het einde van de dag kan er genoten worden van de overheerlijke Italiaanse keuken, wat wil een mens nu nog meer?
Vergelijk hier direct alle reizen naar Napels . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

0