blog
Gratis Vitamine D bij een vakantie Malediven

Gratis Vitamine D bij een vakantie Malediven

Wie wil er nou niet naar de Malediven? Deze vakantiebestemming wordt door veel mensen als de meeste luxe gezien. Dat is het ook, want je wordt volledig in de watten gelegd tijdens je bezoek aan de Maldiven. Het prachtige weer, de mooie stranden, de luxe resorts en een prachtige onderwaterwereld zijn allemaal zaken die je tegenkomt op de Malediven. Heb je weleens gehoord van de watervilla’s? Deze villa’s behoren tot de meeste luxe ter wereld. Vanuit je eigen persoonlijke villa duik je gelijk het strakblauwe water in. De villa’s zijn voorzien van alle luxe en comfort en zijn ideaal geschikt voor een vakantie waar niks aan mag ontbreken.

Duiken en snorkelen

De Malediven zijn de perfecte plek als je van duiken en snorkelen houdt. Door het heldere water kun je de schoonheid van de onderwaterwereld perfect zien. Ontdek de vele koraalsoorten en vissen en geniet van de aangename watertemperatuur. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor “nachtduiken”. Deze vorm van duiken wordt door verschillende duikbureau ’s aangeboden.

Malé

Wil je even lekker de stad in, breng dan een bezoek aan Malé. Deze hoofdstad van de Malediven kent twee grote winkelcentra waar je enorm veel winkels kunt terugvinden.
Naast shoppen kun je in de stad ook enkele interessante gebouwen bezichtigen. De Vrijdagmoskee is één zo’n gebouw, de bekendste moskee van de Malediven. De moskee heeft een koepel van goud en is het grootste gebouw van de Malediven. Een andere moskee is de Hukurumoskee, die zo’n 400 jaar geleden is gebouwd. Ook deze moskee is de moeite waard om te bezoeken.

Boottochten

Zodra je na een bezoek aan de stad Malé weer terug bent bij het water, boek dan één van de mooie boottochten. Stap in de dhoni , de traditionele zeilboot gemaakt van kokospalm. Tijdens zo’n boottocht krijg je veel van de prachtige natuur te zien en geniet van het mooie weer. Het kan zelfs voorkomen dat je tijdens de boottocht dolfijnen te zien krijgt.

Vertrek en geniet

Wat kun je enorm veel doen op de Malediven, vind je ook niet? Boek vandaag nog een bijzondere reis naar de Malediven en ervaar de schoonheid van de natuur. Geniet van de warme zon en kom helemaal tot rust. Wie wil dat nou niet?

Pagina’s over de Malediven:

Malediven een paradijs voor duikers en snorkellaars
Rondreis Malediven
Luxe cruises

Vergelijk hier direct alle reizen naar Maladiven

 

De hemelse Malediven boek je met TUI

0