Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Wow! Dat zullen de woorden zijn van vele mensen welke een vakantiereis naar Mauritius hebben geboekt. Mauritius is een zomervakantie bestemming waar je niet alleen kunt genieten van de mooie witte stranden en de helderblauwe zee! Nee, je kunt er ook heerlijk duiken. Onder duikers is dit een topbestemming. Vooral aan de westkust van Mauritius en buiten het rif wordt er graag en ook volop gedoken gedurende de vakantiereizen. Mauritius is een zomervakantie spot met overdag een temperatuur van vijfentwintig graden welke soms stijgt tot dertig graden. Het is heerlijk om er te genieten van dit mooie land.

Waarom naar Mauritius op zomervakantie?

Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Vooral de vele mogelijkheden om te duiken in en rondom Mauritius maakt het tot een geweldige vakantiereis bestemming. Het is een land waar je volop kunt genieten van zeekreeften, schildpadden, haaien en ook vele verschillende vissen. Soms kun je er ook walvissen of dolfijnen tegenkomen. Om nog maar te zwijgen over de mooie riffen en koralen.
Het kent een rijke geschiedenis welke je terugbrengt naar de tijd van de piraten. Ook zijn er verschillende Franse fregatten gezonken. Houdt je niet zo van duiken? Kies er dan voor om heerlijk te snorkelen in dit mooie land.
Naast de vele verschillende mogelijkheden om tijdens je zomervakantie te gaan duiken kun je er ook genieten van de geweldige resorts, hotels en villa’s. Geniet van de mooie zonsondergangen en neem vooral een duik in het heldere water op je zomervakantie.

Boek een vakantie en vakantiereis naar Mauritius!

Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Ontdek op onze website de verschillende aanbiedingen .Boek een zomervakantie naar dit prachtige eiland. Lees wat er allemaal mogelijk is en ook welke verschillende locaties beschikbaar zijn op dit kleine paradijsje in de Indische oceaan! Je krijgt er zeker geen spijt van en het zal al snel een vakantiebestemming zijn waar je graag naartoe zult gaan.
Veel plezier ! De bestemming van jouw zomervakantie?

Ga nu direct boeken of klik voor meer informatie
Mauritius
0 Reviewer
0 Gemiddeld (0 beoordelingen)
Activiteiten0
Bevolking0
Cultuur0
Eten / drinken0
Natuur0
Steden0
Strand / zee0
Touroperator0
Alle beoordelingen en ervaringen: 0 Plaats beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling achter laat?

Plaats beoordeling

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*