blog
Nederlandse Antillen, een perfecte zomervakantie bestemming

Nederlandse Antillen, een perfecte zomervakantie bestemming

Nederlandse Antillen

De eilanden Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Bonaire vormen alle vijf een uitstekende locatie voor je volgende zomervakantie.

Nederlandse Antillen

 

Op vakantie gaan naar de Nederlandse Antillen is natuurlijk een waar feest. De vakantiereizen worden dan ook vaak naar een van de vijf eilanden van de Nederlandse Antillen geboekt. En dat is natuurlijk niet vreemd! Wie houdt er niet van een heerlijke temperatuur, prachtige witte zandstranden en mooie wuivende palmen. Je kunt zelf de luxe die je wenst afstemmen op je budget en volop genieten van de mooie Caribische Nederlandse Antillen.

Nederlandse Antillen

Waarom met de zomervakantie naar de Nederlandse Antillen gaan?

Nederlandse Antillen

Er zijn volop redenen om op vakantie te gaan naar de Nederlandse Antillen. De vakantiereis is vaak snel geboekt. Zeker als je de mooie aanbiedingen ziet op onze site. Naast de mooie aanbiedingen zijn er echter nog veel meer redenen om naar de Nederlandse Antillen op vakantie te gaan.

Wat dacht je van de mooie kusten waar je heerlijk kunt snorkelen, of de koralen waar je kunt duiken. Ook de watersportliefhebber kan op de Nederlandse Antillen volop genieten van heet zeilen en ook het windsurfen. Aruba heeft hierin volop te bieden. Dan zijn er ook nog de nationale parken waar je heerlijke naartoe kunt gaan. Huur een keer een auto op een van de eilanden en zie wat er allemaal mogelijk is om van je vakantie een waar feest te maken.

Wat dacht u van een Zeiltocht op Aruba?

Zeiltocht Tranquilo (ca. 6 uur)

Een dagje op zee relaxen? Tijdens de ‘morning cruise’ zeilt u met de Tranquilo langs de mooiste stranden van Aruba naar het Spaans Lagoen, een binnenbaai, waar u voor anker gaat. Hier kunt u genieten van de prachtige onderwaterwereld met koralen tussen de 200 en de 500 jaar oud en natuurlijk alle tropische vissen die zich graag laten bekijken.
Daarna krijgt u goed verzorgde lunch. Dan is het weer tijd om onder het genot van een drankje rustig terug te zeilen naar de Palm Pier. Als het niet te hard waait, gaat u een stukje buiten het rif zeilen om te kijken of er dolfijnen zijn die u een stukje vergezellen.

Dus volop genieten!

Boek nog vandaag je vakantie naar de Nederlandse Antillen.

ARUBA

Divi Aruba All Inclusive (hotel) : 4 sterren. divi-aruba-all-inclusive-2011-4_sterren-zwembad_s2_jpg

Beoordeling: Geweldig 8,6

Het Divi Aruba All Inclusive is een laagbouw resort direct aan het brede Druif strand van Aruba. Omgeven door palmbomen kunt u bij Divi Aruba écht all inclusive genieten. Het centrum van Oranjestad ligt op ca. 3 km van het resort en de luchthaven op ca. 6 km. Er is een bushalte in de directe omgeving van het resort.

Dit luxe resort beschikt over vele faciliteiten, o.a. een receptie met internetcorner (tegen betaling), wifi in het gehele resort (tegen betaling), wasservice en diverse winkeltjes. Op het resort zijn 5 restaurants (zowel à-la-carte als buffetrestaurants) en diverse bars. Er zijn 3 buitenzwembaden, waaronder 1 kinderbad, met zonneterras, ligbedden, parasols en gratis badhanddoekenservice.

Spa en Welness

Ter ontspanning is er een spa- en wellnesscenter met diverse massagemogelijkheden en een beautysalon (tegen betaling). Qua sportfaciliteiten biedt het resort tennis en fitness. Op het strand kan men gratis diverse watersporten beoefenen waaronder windsurfen, snorkelen, kanoën en zeilen. Het entertainmentteam verzorgt dagelijks een animatieprogramma, zowel voor volwassenen als voor kinderen. ’s Avonds zijn er diverse shows en/of live muziek of kunt u een gokje wagen in het casino.

Tevens kunnen gasten van Divi Aruba All Inclusive gebruik maken van alle faciliteiten van het zeer nabij gelegen Tamarijn Aruba All Inclusive resort. Hier vind u o.a. nog 5 restaurants (à-la-carte en buffet restaurants), diverse bars, 1 zwembad en een tennisbaan. Tamarijn kunt u al lopend over de boulevard langs het prachtige strand bereiken, maar het hotel verzorgt ook gratis vervoer (per golfcar) tussen alle Divi resorts.

Verzorging

  • U verblijft op basis Ultra All Inclusive d.w.z. dat het volgende is inbegrepen:
    • Ontbijt, lunch en diner (keuze uit à la carte restaurants en buffetrestaurants)
    • Snacks
    • Vers fruit
    • Mineraalwater
    • Frisdranken
    • Koffie en thee
    • Alcoholische dranken
    Dit alles op de door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen.
  • Ultra All Inclusive
  • Vlieg met de Dreamliner van TUIfly
  • Direct aan Druif Beach
  • Gebruik faciliteiten Tamarijn
  • Niet reserveren voor A la carte

Te boeken bij TUI

 

reizen naar Aruba:

 

alle reizen naar Bonaire:

 

reizen naar Curacao:

 

0