nijlcruise
Een Nijlcruise kan al vanaf ca. €479,- allin

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Nijlcruise

Een Nijlcruise is een luxe vaartocht over de Nijl in Egypte en een prachtige ervaring. De Nijlcruise is een combinatie van transport en accommodatie. Op een ontspannen manier kan je de bezienswaardigheden verkennen. Met een Nijlcruise kom je op plaatsen, waar je anders niet zou komen omdat deze moeilijk bereikbaar zijn. De gids geeft veel informatie bij de mooie bezienswaardigheden die bezocht worden. Honderden cruiseschepen en feloeka’s varen over De Nijl. Een Nijlcruise wordt vaak door de reisorganisaties aangeboden als onderdeel van een pakketreis.

De beste periode voor een Nijlcruise

De maanden van november tot en met februari zijn de beste maanden voor het maken van een Nijlcruise. In deze maanden is het over het algemeen niet zo warm. Deze maanden zijn de toeristische trekpleisters wel erg in trek bij de vakantiegangers. In deze maanden is alles ook duurder dan in de overige maanden van het jaar. Het weer is van maart tot april en van oktober tot begin november ook ideaal. Maar in deze maanden zijn er minder vakantiegangers. Van mei tot oktober is het vrij warm. Als je goed tegen de warmte kunt, dan is dit wel de goedkoopste tijd van het jaar. Ook valt er dan goed te onderhandelen over de prijzen.

Arrangementen

De laatste jaren heeft de cruisevakantie zich ontwikkeld tot een lucratieve industrie. Het makkelijkste is om thuis een arrangement te boeken. In de meeste gevallen is de vlucht naar Egypte bij de prijs inbegrepen. De lengte van de reis kan variëren. De meeste Nijlcruises beginnen in Luxor en Thebe. Terwijl het schip rustig over De Nijl vaart, kun je heerlijk ontspannen op het dek of deelnemen aan een van de vele activiteiten die aan boord georganiseerd worden. Bij de meeste reizen krijg je de accommodatie, transport, maaltijden, entertainment aan boord, toegangstickets voor bezienswaardigheden en goede gidsen inbegrepen bij de prijs.

Rondreis Egypte – Luxe Nijlcruise *****

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Luxor met Egyptair (met overstap)
• Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• Rondreis per riviercruiseschip
• Transfers
• Verblijf in een buitenhut met douche en toilet aan boord van het 5-sterren schip MS Grand Preziosa (of een ander vergelijkbaar schip)
• Ontbijt, lunch en diner tijdens de cruise
Nederlandssprekende reisleiding

Met Kras vanaf € 479,- Klik hier voor meer informatie

Nijlcruise

 

Meer artikelen die op goedkoperondreis te lezen zijn :
Sinaiberg ofwel Mozesberg
Piramides van Gizeh
Valei der Koningen
5 tips voor een rondreis Egypte
Beste reisperiode voor Egypte
Snorkelen in Egypte
Tempels in Abu Simbel
Vakantie vieren in Sakkara
Woestijn activiteiten
De Nijl en de Rode Zee
Snorkelen in Egypte
De tempel van Karnak
Informatie over Caïro
Duiken in Hurghada
Vakantie Sharm El Sheikh

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*