Snorkelen in Egypte
Snorkelen in Egypte

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Snorkelen in Egypte

Snorkelen in Egypte is een makkelijke bezigheid. Het enige dat je moet kunnen is zwemmen. En je moet rustig blijven als je je Snorkelen in Egyptein diep water bevindt. Binnen een paar minuten kun je ademhalen door een snorkel. Het is makkelijker om te gaan snorkelen vanaf het strand dan vanaf een boot. De meeste hotels, die dichtbij een koraalrif liggen, hebben een drijvende steiger. Deze steiger leid je over het rifplatform, zodat je naar de rand van het rif kunt lopen om daar in het water te springen.

Schepen mogen niet aanmeren bij de riffen. Zij moeten hun anker uitgooien op open water. Vaak moet je een eindje zwemmen om bij een rif te komen. Voordat je te water gaat, vertelt de instructeur je iets over de veiligheid en over de uitrusting. De instructeur laat ook op een kaartje zien welke koralen en vissen je tegen kunt komen bij de verschillende riffen.

Het zicht in de Rode Zee is prachtig! Je kunt vaak, onder water, tot wel dertig meter ver weg kijken. Je kunt dus ook, dankzij het helderblauwe water, heel diep kijken. Gevolg kan zijn dat je misschien een beetje hoogtevrees krijgt. Als je de eerste keer je hoofd onder water steekt kan je een beetje duizelig worden. Hierdoor kan je vergeten om door de snorkel te ademen waardoor je een slok zout water inslikt. Geef niet op, laat jezelf even wennen aan de snorkel en het water. Na een tijdje ben je niet meer uit het water te slaan.

Tips voor het snorkelen in EgypteSnorkelen in Egypte

Wij adviseren jou om een t-shirt aan te doen tijdens het snorkelen. Je verbrand dan niet op je rug. Houd afstand van de koralen en vissen. Sommige vissen kunnen, tijdens de voortplanting, giftig en agressief worden. De koralen zijn scherp, dit kan behoorlijke wonden bezorgen. Let altijd goed op de stroomrichting. Het is ten strengste verboden om koraal, vissen, schelpen, planten, fossielen of iets anders uit zee te verwijderen. Ook mag je de vissen niet voeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd op mensen die schelpen of koraal smokkelen. Hier wordt hard tegen opgetreden.

Vind je ideale rondreis Egypte

Via Goedkoperondreis.com vind jij gegarandeerd jouw ideale rondreis door Egypte, tegen de beste prijs natuurlijk. Dat wordt dubbelop genieten in dit prachtige land!

Vergelijk direct rondreizen naar Egypte:

 

Meer informatie pagina’s over Egypte:

Piramides van Gizeh

Valei der Koningen

5 tips voor een rondreis Egypte

Beste reisperiode voor Egypte

Snorkelen in Egypte

Tempels in Abu Simbel

Vakantie vieren in Sakkara

Woestijn activiteiten

De Nijl en de Rode Zee

De tempel van Karnak

Informatie over Caïro

Duiken in Hurghada

Vakantie Sharm El Sheikh

 

Hier vind je de goedkoopste vliegtickets

 

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*