blog
Thailand als vakantiebestemming

Thailand als vakantiebestemming

Thailand als vakantiebestemming is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

De vriendelijke bevolking zal je direct welkom heten in het prachtige Thailand. In het Oosten van Azië ligt dit mooie land, dat ook wel bekend staat als ‘Het Land van de Glimlach’. Dat is natuurlijk niet voor niets, je zult je direct welkom en thuis voelen. Bekijk de unieke natuurverschijnselen in het plaatsje Kaeng Krachan, ga op een tempeltocht of rust lekker uit aan één van de brede en witte stranden. En de kers op taart, het heerlijke Thaise eten. Eigenlijk wil je nooit meer naar huis! Een vakantie naar Thailand is gegarandeerd een goede en onvergetelijk ervaring. Daarnaast is Thailand als vakantiebestemming ook meer dan geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor ouderen en jongeren.

Heerlijk klimaat in Thailand

Thailand als vakantiebestemming is onvergetelijk. Je kunt daar genieten van een heerlijk klimaat. Vanaf Amsterdam is het ongeveer twaalf uur vliegen naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Er kan gekozen worden voor een directe vlucht, maar ook voor een tussenstop. Deze vliegprijzen kunnen ver uit elkaar liggen, het is dus de overweging waard.

Het Zuiden van Thailand staat bekend om zijn mooie natuurrijke gebieden en de prachtige zandstranden. Daarnaast is het mogelijk om een tour te maken langs de bekende bezienswaardigheden van dit gebied, hiervoor is een rondreis door het land meer dan geschikt. Het is ook mogelijk om zelf op ontdekking te gaan, veel backpackers kiezen voor Thailand als bestemming.

Thailand is een zeer divers land. Denk aan de witte zandstranden, de indrukwekkende regenwouden of het bergachtige landschap. Het is maar net, waar jij voor kiest tijdens een vakantie in Thailand.

Zandstranden in Thailand

Thailand is een prima vakantiebestemming voor vakantiegangers die graag de zon opzoeken. Het zuiden van Thailand kent veel populaire badplaatsen, zoals de plaats Pattaya. Dit kalme dorp staat niet bekend om de enorme groepen toeristen, maar juist om de rust. Het is dan ook bij uitstek de geschikte bestemming voor een strandvakantie in Thailand. Ga lekker aan het strand liggen, onder één van de vele palmbomen met een lekker drankje in de hand. Geniet van het tropische klimaat en kom helemaal tot rust.

Natuurrijk Thailand

Thailand kent ook indrukwekkende regenwouden, de schone natuur. Wij raden alle lezers dan ook aan, om een bezoekje te brengen aan het Nationale Park van Thailand. De naam van dit park is Kaeng Krachan. Hier kan de bijzondere Pala-U waterval van dichtbij worden bekeken, maar ook zijn er verschillende dieren te zien. Dan moet er gedacht worden aan de Aziatische olifant of een bepaalde vogelsoort. Het Nationale Park ligt dichtbij de populaire badplaats Hua Hin, een fantastische vakantiebestemming.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

Vergelijk alleen de hotels en vliegtickets naar Thailand

 

 

Voor meer informatie over andere landen in Azië > Rondreizen Azië

0