Westkust van Nieuw-Zeeland en Mackenzie

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Westkust van Nieuw-Zeeland en Mackenzie

Waarom naar Nieuw-Zeeland ?

Nieuw-Zeeland is een land met prachtige natuur. Er bevinden zich zo’n 14 nationale parken. Alle parken worden hier besproken.

Lake Brunner

Het plaatsje Moana en het Lake Brunner is een geliefde plek bij veel toeristen vanwege de vele ontspanningsmogelijkheden en vakantiesfeer. Sportvissers kunnen zich uitleven op het meer waar veel forellen zwemmen. Hier kun je ook lekker relaxt een vaartochtje maken. Of maak een wandeling langs het meer.

Uniek reigerreservaat

Het Waitangiroto reservaat is de enige plek in Nieuw-Zeeland waar reigers leven en broeden. Het reservaat ligt in een regenwoud, iets ten noorden van de Franz Josef gletsjer. In een 3 uur durende excursie word je met een jetboat naar het reservaat gebracht. Behalve de reiger zie je onder andere steltlopers, zwarte aalscholvers en lepelaars. Reigers zijn van oktober tot maart te zien.

De Okarito-Lagune

17 kilometer van Whataroa leven er meer dan 70 vogelsoorten in de Okarito-lagune. Bezichtig de lagune en vogelsoorten in een kajak of te voet. Je hebt 3 schitterende wandelingen van 30 minuten tot 3 uur. Naast de vele vogelsoorten die je ziet heb je een schitterend uitzicht over zee, de bergen en het regenwoud van het Westland National Park.

Lake Tekapo

Met 88 vierkante kilometer is het Lake Tekapo op 8 na grootste meer van Nieuw-Zeeland. Lake Tekapo is een gletsjermeer dat 18.000 jaar geleden in de ijstijd is ontstaan op 710 meter. Hiermee is het Nieuw-Zeelands hoogstgelegen meer. ’s Zomers verandert de oever in een enorm woud van duizenden paarse, witte en roze lupines. ’s Winters is het meer en de omliggende bergen bedekt met sneeuw. Zowel in de winter als in de zomer heb je een schitterend uitzicht over het meer met de omliggende bergen van de Mt. Cook en het Mt. Aspiring park.

Tenslotte de beste manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken, is door te wandelen over de vele wandelpaden die Nieuw-Zeeland rijk is.

 

Een rondreis Nieuw-Zeeland boeken?

Het is belangrijk om alle rondreizen naar Nieuw-Zeeland goed te vergelijken. Op deze pagina vind je bijna alle aanbieders voor een rondreis Nieuw-Zeeland. Ook kan je naar onze reisorganisatie pagina om nog meer reisorganisaties te vergelijken, wel is het zo dat niet alle aanbieders op de reisorganisatie pagina aanbod hebben naar Nieuw-Zeeland. Ook wordt een rondreis Nieuw-Zeeland vaak aangeboden in combinatie met een rondreis door Australië. Wij hopen dat je op onze site een leuke rondreis naar Nieuw-Zeeland hebt kunnen vinden!

Vergelijk direct alle rondreizen naar Nieuw-Zeeland:

 

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*