blog
Wie wil er naar de winterzon ? – Kaapverdië

Wie wil er naar de winterzon ? – Kaapverdië

Kaapverdië is de perfecte winterzonbestemming. Tijdens de koude wintermaanden kun je in Kaapverdië genieten van een heerlijke zomerse temperatuur van zo’n 25 graden. Zowel voor actieve vakantiegangers als rustzoekers is het de ideale bestemming. Rustzoekers kunnen genieten van de prachtige stranden en zwemmen in de mooie zee.

Voor de actieve vakantiegangers is er genoeg te beleven, zo kun je er heerlijk wandelen, duiken en bergbeklimmen. Luxe is er voor iedereen, want er zijn vele all inclusive resorts op Kaapverdië te vinden. Laat jezelf verwennen met een heerlijke massage, een minibar en een prachtige hotelkamer.

Carreta Carreta Schildpadden

Laten we eens kijken naar de verschillende activiteiten die je kunt doen. De Carreta Carreta schildpadden vind je op Kaapverdië overal. Het kan zelfs voorkomen dat bepaalde gedeeltes van een strand zijn afgezet omdat de dieren aan het broeden zijn. Er zijn verschillende excursies waar je aan deel kunt nemen. Tijdens zo’n excursie ga je de schildpadden verzorgen en voeren. Neem deel aan zo’n excursie die niet alleen maar leuk is, maar ook nog eens erg leerzaam is.

Duiken op veel locaties in Kaapverdië

Voor de actievelingen zijn er verschillende mogelijkheden om te duiken. Er zijn tientallen vele locaties waar je kunt genieten van een de wonderschone onderwaterwereld. Santo Antão, Tres Grotes, Regona en Buracona zijn een aantal bekende duiklocaties.

Wandelen in Kaapverdië

Ben je een echte wandelaar? Er zijn enorm veel wandelroutes te vinden in Kaapverdië. Ben je een beginneling, dan zijn er routes van enkele kilometers. Ben je echter een ervaren wandelaar, kies dan voor een route van meer dan 10 kilometer. Ervaar de schoonheid van de prachtige natuur. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Fogo, waar je een bijzondere vulkaan kunt vinden.

Praia

Bezoek de stad Praia als je wilt winkelen, dineren of het nachtleven in wilt duiken. Deze moderne stad is van alle gemakken voorzien. Geniet van een heerlijk diner in één van beste restaurants van de stad. Duik je het nachtleven in, dan kom je er voorlopig niet meer uit!  Ook kun je in deze stad terecht voor een bezoek aan het populaire paleis en oude stadshuis. Deze attracties vind je terug in het koloniale gedeelte van Praia.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Kaapverdië:

 

0