Drifters Rondreizen
Drifters Rondreizen Zuidelijk Afrika

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Drifters Rondreizen Zuidelijk Afrika

Op zoek naar een spannende en avontuurlijke rondreis door Afrika? Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters avontuurlijke rondreizen door Afrika met overlandtrucks. Deze voertuigen worden in hun eigen atelier ontworpen en worden door iedereen beschouwd als de absolute referentie. Zo zit je maar met maximum 16 personen in de truck terwijl dit bij andere maatschappijen tot 24 personen gaat.

Daarnaast beschikken ze op fantastische locaties over hun eigen private kampen. Zo hebben ze in Namibië een kamp van 20.000 ha dat enkel door Drifters wordt gebruikt. Overnachten gebeurt in comfortabele (2 meter hoge!!!) tenten of in comfortabele lodges indien u voor de Zuid-Afrika rondreis opteert. Al deze lodges zijn eigendom van Drifters dus u bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een goede service.

Hun best verkopende rondreizen zijn Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia, Tanzania en Oeganda en Zimbabwe

De troeven van Drifters

Meer dan 450 gegarandeerde afreizen per jaar
Geen single toeslag
Alle parkgelden en activiteiten inbegrepen (geen supplementen ter plaatse)
Vrije keuze van vluchten

Drifters  is opgericht in 1983 – heeft zich bijzondere moeite getroost om één van de meest uitzonderlijke organisatoren te worden binnen het zuidelijk Afrikaanse toerisme. Onze filosofie is gericht op duurzaamheid – de zekerheid op lange termijn dat elke activiteit die wij ondernemen in eender welk natuurgebied moet bijdragen tot het behoud en het welzijn van de bewoners van dat gebied. Op die manier zorgen wij ervoor dat toekomstige generaties ook in staat zullen zijn om diezelfde streken te bezoeken en zullen kunnen genieten van dezelfde ervaring als hun ouders voor hen.

Elk van onze expedities is gericht op de interessante en vaak unieke fauna en flora van Afrika, en om deze reden verlaten wij vaak de platgetreden paden om afgelegen gebieden te ontdekken waar weinig of geen vertrouwde infrastructuur te vinden is. In deze gebieden wordt meestal gekampeerd, maar alle benodigd materieel wordt voorzien, en er is geen voorafgaande ervaring vereist. Het enige dat moet meegebracht worden is een slaapzak, handdoeken en een bijkomend matras (indien gewenst). Wanneer we in bewoonde gebieden aankomen waar faciliteiten bestaan, gebruiken we Inns, bungalows of kleine hotels. Hoewel Driftersexpedities gebaseerd zijn op tweepersoonsaccommodaties, rekenen we geen single supplement aan voor individuele boekingen.

Bekijk snel de aanbiedingen van Drifters op de website van Drifters!

drifters rondreizen afrika
drifters-logo

Zuid Afrika foto’s