rondreis equador
Rondreis Ecuador, de amazone en hooggebergtes

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Ecuador, de amazone en hooggebergtes

Ecuador is een rondreis door een nog redelijk onbekend vakantieland. Ecuador is een ideaal rondreis land en heeft verschillen landschappen. Zo zijn er heerlijke stranden, kustvlaktes, De Amazone en Hooggebergtes. Ook zijn er in Ecuador veel  wilde dieren te vinden en kan je dieren tegenkomen als Anaconda’s, condors en apen. Door de grote van Ecuador is het gemakkelijk om het land binnen enkele weken te bezichtigen. Je kan hieronder direct alle rondreis aanbieders naar Ecuador vergelijken ook kan je doorlezen om meer te weten te komen over rondreizen door Ecuador. Ecuador word vaak geboekt in combinatie met een rondreis Colombia of Peru

Galapagos Eilanden

rondreis ecuador

Een goedkope rondreis Ecuador is vaak in combinatie met een rondreis Galapagos Eilanden. De Galapagos eilanden zijn een provincie van Ecuador en bestaat uit ongeveer 40 kleine eilanden, maar 5 van deze eilandjes zijn bewoond. De Galapagos eilanden zijn pas een paar miljoen jaar oud en zien er daarom nog erg “vulkanisch” uit. Het unieke aan een rondreis op de Galapagos eilanden is de vele unieke dieren ( reuzenschilpadden en leguanen ) en de natuur die er te vinden zijn.

Bezienswaardigheden in Ecuador

De hoofdstad van Ecuador “Quito” is zeker een bezoek waard als je Ecuador bezoekt. De hoofdstad bevindt zich op zo’n 2800 meter hoogte en heeft zich tussen twee bergketen geklemd. Wanneer je door de stand wandelt zal je op bijna elk punt een prachtig uitzicht hebben op de vele vulkanen die de stad omringen.

In Quito zijn veel leuke marktjes te vinden en zijn er zat winkelmogelijkheden. Het oude koloniale gedeelte van de stad is zeker een bezoek waard als je in de stad bent. Het nieuwe gedeelte van de stad heeft een wat modernere uitstraling met veel hoogbouw. Als je even terug wilt naar het moderne leven dan is dit gedeelte van de stad een bezoek waard.

Treinreizen is in Ecuador erg uniek . Zo kan je een treinreis maken op de “duivelsneus”. Dit houdt in dat je gaat treinreizen bovenop het dak van de trein. Dit zal je prachtige uitzichten geven op het landschap van Ecuador.

Voor de natuurliefhebber is er ook zat te beleven in Ecuador. Zo vind je in Ecuador Nevelwouden, woestijngebieden en het Paramo. Daarnaast vind je in Ecuador ook de Jungle(Amazone) en heeft de kuststreek heerlijke stranden.

Bewaren

Bewaren

Rondreis mogelijkheden en boekinformatie

Een rondreis Ecuador is vaak in combinatie met de Galapogos eilanden en neemt gemiddeld zo’n 16 tot 23 dagen in beslag. Ook is het mogelijk om jouw rondreis Ecuador in combinatie te doen met andere landen in Zuid-Amerika. Hiervoor zal je terecht moeten bij reisorganisaties als SNP of NRV.

Wanneer jij echt van plan bent een rondreis door Ecuador te boeken dan raden wij jou aan goed te vergelijken bij onze aanbieders. Zo verschilt het aanbod en de prijs per aanbieder en heeft elk persoon andere wensen.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Ecuador:

Voor meer informatie over rondreizen door Zuid-Amerika, kan je op de link klikken.

De Galapagos eilanden

Rondreis Ecuador, de amazone en hooggebergtes
0 Reviewer
0 Gemiddeld (0 beoordelingen)
Activiteiten0
Bevolking0
Cultuur0
Eten / drinken0
Natuur0
Steden0
Strand / zee0
Touroperator0
Alle beoordelingen en ervaringen: 0 Plaats beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling achter laat?

Plaats beoordeling