goedkope Rondreis Finland
Rondreis Finland, één ongerept natuurgebied

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Goedkope Rondreis Finland

Rondreis Finland, één ongerept natuurgebied!

Rondreizen door Finland is voor diegene die houden van prachtige ongerepte natuur, wandelen, vissen, golfen en fietsen. Finland staat vol met middeleeuwse schatten en orthodoxe dorpjes. Een rondreis Finland is perfect in combinatie met een rondreis Lapland. Van november tot maart staat Zweden garant voor sneeuw en alle activiteiten die daar bij horen. Je kan hieronder direct beginnen met her vergelijken van de rondreis naar Finland aanbieders, of leer meer over Finland in dit artikel.

Natuur van Finland

Finland is eigenlijk een groot natuurgebied, het land bestaat voor meer dan 70% uit bossen en heeft maar liefst 190.000 meren. Waar je ook wandelt of fietst, overal zal je prachtige meren vinden met geweldige uitzichten. Zelfs de steden van Finland zijn zo groen mogelijk ingericht, rondreizen door Finland is een en al natuur!

De nationale parken van Finland zijn het juweeltje van Finland. Een nationaal park dat je niet mag missen is het park Koli. Dit nationale park beschikt over natuur, meren en heuvels, maar naast dit heeft het ook een zeer rijke culturele geschiedenis. Deze geschiedenis probeert Finland zo veel mogelijk in stand te houden, door bijvoorbeeld weilanden in takt te houden met het vee en de boerderijtjes in een zo goed mogelijke staat te houden.

Finland heeft 35 nationale parken, 19 natuurreservaten, 12 wildernisreservaten (oerbos met vrijwel geen bevolking), 53 beschermde wouden, 92 beschermde bosgebieden en 173 moerasreservaten.

Bezienswaardigheden in Finland

Wanneer je gaat rondreizen door Finland zal de stad Helsinki vast op je lijstje staan. De stad heeft 1 miljoen inwoners en vormt het culturele en zakelijke centrum van het land. De stad beschikt over veel architectuur en ceremoniën. Ook is er zat te vinden aan kunst: theaters, musea, opera’s en kerken.

Lapland is een gebied dat ongeveer de helft van Finland beslaat, dit gebied telt maar 200.000 inwoners. Lapland beschikt over geweldige natuurgebieden en voornamelijk slee. Lapland is perfect voor de avontuurlijke rondreizigers.

Een rondreis Finland boeken

Wanneer je van plan bent om een rondreis door Finland te maken, raden wij jou aan om alle reisorganisaties goed te vergelijken. Dit door de grote prijsverschillen bij alle aanbieders. Wij van goedkoperondreis.com hopen dat je een leuke rondreis Finland hebt kunnen vinden via onze website.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Finland:

Finland behoort tot Scandinavië wat bestaat uit: Finland, Noorwegen en Zweden.

Alleen een stedentrip naar Helsinki vind je hier

Finland

Goedkope Rondreis Finland
9 Reviewer
9 Gemiddeld (1 beoordeling)
Activiteiten9
Bevolking10
Cultuur10
Eten / drinken9
Natuur10
Steden10
Strand / zee6
Touroperator9
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Fantastisch! Wat hebben we veel mooie dingen gezien van de stad en natuur. Als je van cultuur houdt is dit absoluut een aanrader. Ik zou er zo weer heen willen. We hebben weinig gezien van de stranden en zee maar we hebben veel andere mooie dingen gezien. Super!
29 juni 2016, 10:14
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
0
1
Plaats beoordeling