rondreis macedonië
Macedonië is een ware ontdekkingsreis

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Macedonië

Een goedkope rondreis Macedonië is een ware ontdekkingsreis. Doordat er overal in het land verspreidt leuke en interessante plekken of gebouwen zijn, is een rondreis een ideale manier om het land te ontdekken. Verder maken de leuke activiteiten en de fascinerende cultuur het plaatje compleet! Macedonië belooft iedere reiziger dus een tijd vol unieke en bijzondere ervaringen!

Macedonië heeft een zeer kenmerkende cultuur die onder andere terug te zien is in de prachtige kloosters, kerken en tempels in het land. Daarnaast heeft ook de overheersing van de Romeinen zijn sporen achter gelaten. Verder bieden de vele gezellige authentieke stadjes de ideale gelegenheid om de lokale en traditionele gerechten van het land te ontdekken. Kortom, een rondreis Macedonië is een ontdekkingstocht die iedere toerist een fijne ervaring bezorgt!

Cultuur in Macedonië

De traditionele Oost-Europese cultuur heerst ook in Macedonië. Gelukkig, want deze cultuur straalt een zeer fijne sfeer uit! De inwoners zijn altijd vriendelijk en het eten is heerlijk! Daarnaast bieden de vele musea en monumentale kerken en kloosters de ideale mogelijkheid om de culturele geschiedenis van het land te ontdekken.

Een rondreis Macedonie kan uitgebreid worden met een rondreis Bulgarije of zelfs Roemenië!

Ontspannende rondreis in Macedonië

Macedonië is een land dat nog niet massaal ontdekt is door toeristen. Dit houdt in dat de traditionele cultuur er nog heerst. Dit leidt tot traditionele gerechten die geserveerd worden in gezellige en kleinschalige restaurants. Verder zorgt dit voor een typisch Macedonische skyline van traditioneel gebouwde huizen met een kenmerkende stijl. De hotels die een overnachting bieden voor reizigers zijn verder ook authentiek gebleven, waardoor er ontbijten geserveerd worden met lokale gerechten en waardoor de inrichting van de hotels nog typisch Macedonisch is.

In het zuid-westen van Macedonië liggen twee grote meren, Lake Ohrid en Lake Prespa, die toeristen de mogelijkheid bieden om lekker te zwemmen en te genieten van het weer. Tijdens een rondreis Macedonië is het dus goed mogelijk om actieve activiteiten af te wisselen met een heerlijk dagje zonnen op het strand. Stip Reizen heeft een groot aanbod van ontspannende rondreizen in Macedonië!

Natuur in Macedonië

De voornaamste reden dat mensen ervoor kiezen om een rondreis Macedonië te maken, is de prachtige en ongerepte natuur. Het land bestaat voor een groot deel uit bergen en bossen, waardoor toeristen de uitgebreide mogelijkheid hebben om de natuur van het land te ontdekken.

Het land bezit een paar mooie natuurparken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Door de ongereptheid van de natuur, zijn er hier zelfs wilde dieren, zoals wolven en lynxen te vinden. Hierdoor is het verstandig om een gids mee te nemen. Deze gids is niet alleen goed voor de veiligheid, maar ook voor de leuke en interessante informatie over de natuur en de omgeving.

Zeer bekende nationale parken zijn Mavrovo en Pelister. Mavrovo is vooral bekend om haar authentieke en kenmerkende huizen en gebouwen en om haar mooie rivieren. Dit nationale park is de ideale plek om een flinke bergwandeling te maken, of om te skiën. ’s Winters zijn deze hoge bergen namelijk bedekt met een berg sneeuw, waardoor skiën en snowboarden mogelijk is! Een rondreis Macedonië kan in dat geval dus zowel ’s winters als ’s zomers gehouden worden!

Een rondreis door Macedonië is perfect in combinatie met een rondreis Griekenland!

Vergelijk direct alle rondreizen naar Macedonië

Voor meer informatie over Europa > Rondreizen Europa

Plaats beoordeling