kortingscode

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Kortingscode

Pagina kortingscode.

Kortingscodes worden door touroperators vaak exclusief aan onze website vertrekt.
Die kortingscodes hebben vaak een korte looptijd en kunnen bij het afrekenen op de website van de touroperator in een ” kortingscode vak” worden ingevoerd waarna u als klant een speciale extra korting geniet.

Gebruik van de kortingscode

Wil je gebruik maken van een kortingsbon? Dat is heel eenvoudig. Het is voldoende om de code op te zoeken en deze tijdelijk ergens te noteren, of digitaal te kopiëren. Vervolgens ga je naar de website van de touroperator, om daar het product op te zoeken dat je graag met korting aan wilt schaffen. Ga verder met afrekenen, tot je tijdens het bestelproces de mogelijkheid tegenkomt om een kortingscode in te vullen. Vul deze in en laat de prijs bijwerken, zodat je af kunt rekenen en de korting op je aankoop direct ontvangt.

Profiteer online bij GoedkopeRondreis.com

Dankzij GoedkopeRondreis.com profiteer je heel gemakkelijk van de verschillende online kortingen die er beschikbaar zijn. Bekijk de diverse kortingsbonnen en ga op zoek naar een exemplaar dat je goed kunt gebruiken, of waar je wellicht iemand anders blij mee kunt maken.

Kortingscode

Turkish Airlines Actie Last Minute dealsTurkish Airlines tot Euro 20,00 korting per boeking

€ 20 korting per boeking
Actiecode: TKSALE
Geldigheidsduur: Actieperiode: 15/2 – 29/2 -2016
Vertrek: tot en met 30 juni 2016

Ga nu direct boeken of klik voor meer informatie

turkish-airlines kortingscode

Kortingscode

Etihad Airways Actie Last Minute dealsetihad-airways

€ 20 korting per boeking
Kortingscode/Actiecode: EYSALE
Geldigheidsduur :vertrek tot en met 31/3/2016

Ga nu direct boeken of klik voor meer informatie

kortingscode etihad

“Vlieg met Etihad Airways de wereld over. Boek uw Etihad Airways vliegtickets op WTC. Wij bieden in onze zoek en boek module alle bestemmingen van Etihad Airways aan en vergelijken deze met andere maatschappijen. Zo weet u zeker dat u het beste tarief voor uw vliegtickets betaalt. Op deze pagina vindt u goedkope vliegtickets van Etihad Airways. Goede tarieven naar topbestemmingen. Boek uw Etihad Airways vliegtickets vandaag nog.”