Op vakantie naar Frankrijk
Frankrijk Nummer 1 vakantieland in 2016

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Op vakantie naar Frankrijk

Op vakantie naar Frankrijk: Niet voor niets vakantieland nummer 1 in Europa

Als je op vakantie naar Frankrijk wilt heb je tal van mogelijkheden. Frankrijk is enorm groot, met een oppervlakte van 643.801 km². Groot voordeel van Frankrijk is dat het op relatief korte reisafstand ligt. Je kunt er met verschillende vervoermiddelen naar toe. Op vakantie naar Frankrijk kan met je eigen auto, trein, bus en vliegtuig. De reisduur is afhankelijk van je bestemming. Als je naar het zuiden van Frankrijk moet rijden duurt dat uiteraard langer dan naar een plaats in het noorden. Houd er wel rekening mee dat je in Frankrijk tol moet betalen. Ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, onderzoek dan hoe hoog de tol is die in rekening wordt gebracht. Zo kom je tijdens je vakantie niet voor vervelende financiële verassingen te staan.

Interessante plaatsen in Frankrijk

Wil je op vakantie naar Frankrijk maar weet je nog niet welke plaatsen je kunt aandoen? Parijs is de bekendste stad in Frankrijk. De hoofdstad ligt op zo’n 5 uur rijden vanuit Nederland. Naast Parijs zijn ook Marseille, Lyon, Toulouse, Nice, Nantes en Straatsburg zeker de moeite waard om te bezoeken. Wil je naar Frankrijk maar niet te ver reizen? Breng dan eens een bezoek aan Lille. Deze plaats ligt net over de grens in Frankrijk. Vanuit Utrecht rijd je er in zo’n 2,5 uur naar toe. Vanwege deze geringe afstand is het ook de ideale bestemming voor een dagtrip.

Heerlijk naar het strand

Op vakantie naar Frankrijk betekent voor veel mensen een strandvakantie. Wist je dat Frankrijk tal van mooie stranden heeft? Denk bijvoorbeeld aan de Côte des Basques, Biarritz (Pyrénées-Atlantiques), Plage de Pamplonne, Saint-Tropez (Var) en Plages de Saintes-Maries-de-la-Mer, Camargue (Bouches-du-Rhône). De temperatuur loopt in de zomer al snel op naar zomerse waarden. Regen valt er in juli en augustus nauwelijks. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met veel regen te maken krijgt als je op vakantie naar Frankrijk gaat.

Frankrijk: Alles wat een vakantieland moet hebben

Frankrijk is een vakantieland dat alles heeft om je vakantie goed te laten verlopen. Er zijn tal van natuurparken waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er veel grote plaatsen en stranden. Op vakantie naar Frankrijk is niet alleen een mooie natuur, je kunt ook heerlijk eten in Frankrijk. Ga je op vakantie naar Frankrijk binnenkort? Wij wensen je een mooie tijd toe in dit prachtige vakantieland! Staat niet voor niets nummer 1 voor vakantiereizen binnen Europa

Frankrijk

Parijs

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*