op vakantie naar Hongarije
Goedkoper op vakantie naar Hongarije

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Op vakantie naar Hongarije

Wil je een goedkope vakantie? Ga dan op vakantie naar Hongarije. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat op vakantie naar Hongarije gaan stukken goedkoper is in vergelijking tot een vakantie in Frankrijk of Spanje bijvoorbeeld. In Hongarije ben je op zo’n beetje elk gebied goedkoper uit. Niet alleen overnachten in een hotel of appartement is goedkoper, ook entreeprijzen van dierentuinen, musea en andere bezienswaardigheden zijn goedkoper. Verder kun je voor een leuk prijsje genieten van de Hongaarse keuken. Voor 10 euro heb je een heerlijk hoofdgerecht dat zeker niet onder doet in vergelijking tot de Nederlandse keuken.

Vliegen naar Hongarije

Als je op vakantie naar Hongarije gaat heb je verschillende mogelijkheden qua vervoer. Vliegen is het snelst, de vliegreis naar Boedapest duurt ongeveer 2 uurtjes. Wil je het oosten van Hongarije bezoeken, dan kun je er ook voor kiezen om naar Debrecen te vliegen. Onder andere de vliegtuigmaatschappij Wizzair biedt deze mogelijkheid aan. Zowel op het vliegveld van Debrecen als Boedapest heb je de mogelijkheid om een auto te huren. Als je van plan bent om Hongarije te verkennen dan is zo’n auto een must. Hongarije is een vrij groot land. Als je van het westen naar het oosten wilt rijden hebben we het over meer dan 500 kilometer namelijk.

Met de auto op vakantie naar Hongarije

Ben je niet zo’n fan van vliegen, dan kun je ook met de auto op vakantie naar Hongarije. De autorit naar Boedapest duurt zo’n 15 uur en gaat door Duitsland en Oostenrijk. Houd er rekening mee dat je zowel in Oostenrijk als Hongarije zogenaamde vignetten moet kopen. Je mag alleen over de autosnelweg rijden als je dergelijke vignetten hebt gekocht. Oostenrijkse vignetten kun je kopen bij de ANWB. Hongaarse vignetten kun je direct aan de grens van Oostenrijk Hongarije kopen.

Op vakantie naar Hongarije: Boedapest

De meeste mensen die Hongarije bezoeken kiezen voor een vakantie in de hoofdstad, Boedapest. Je bent er niet snel uitgekeken. Er zijn tal van winkelcentra, interessante bezienswaardigheden en ontspanningsmogelijkheden. Als we het over deze laatste categorie hebben dan kun je denken aan dierentuinen, musea en pretparken. Van A naar B reizen kun je het beste met de metro doen. Het uitgebreide metronetwerk is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens snel. Je reist dus snel en eenvoudig van plek A naar B. Wij wensen je alvast een hele leuke vakantie toe als je op vakantie naar Hongarije gaat!

Rondreis Hongarije

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*