Op vakantie naar Oostenrijk
Op vakantie naar Oostenrijk !

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Op vakantie naar Oostenrijk

Als je op vakantie naar Oostenrijk wilt dan maakt het weinig uit welk seizoen het is. Oostenrijk is typisch zo’n vakantieland waar je het hele jaar naar toe kunt. In de winter kun je op wintersportvakantie. Oostenrijk kent verschillende wintersportgebieden, met honderden kilometers aan skipistes. In de zomer kun je in dezelfde gebieden heerlijk wandelen of fietsen in de bergen.

Op vakantie naar Oostenrijk: hoofdstad Wenen

Als je een echt stadsmens bent is de hoofdstad Wenen een aanrader. Deze stad is goed te bereiken met zowel het vliegtuig als de auto. De stad is rijk aan interessante bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld Schloss Schönbrunn, Slot Belvedere of het MuseumsQuartier bezoeken. Allemaal interessante gebouwen met een lange geschiedenis. In en rondom Wenen zijn tal van hotels, appartementen en studio’s te vinden waar je kunt overnachten.

Op vakantie naar Oostenrijk: interessante steden

Als je op vakantie naar Oostenrijk gaat is Wenen niet de enige interessante stad. Ook Graz, Linz, Salzburg en Innsbruck zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Reis je met de auto naar Oostenrijk en verblijf je er voor langere tijd, dan kan het interessant zijn om meerdere steden te bezoeken. De oppervlakte van Oostenrijk valt mee, je kunt dus relatief snel van plaats A naar B rijden.

Vliegvelden in Oostenrijk

Ga je niet met eigen vervoer maar kies je liever voor het vliegtuig? Kijk dan eerst even naar je bestemming, waar wil je precies naar toe? Als je naar Salzburg wilt is het niet logisch om op Wenen te vliegen namelijk. Het voordeel van Oostenrijk is dat er meerdere vliegvelden te vinden zijn. Kies het dichtstbijzijnde vliegveld als je op vakantie naar Oostenrijk gaat. Zo kun je vliegen op Wenen, Salzburg, Klagenfurt, Graz, Linz en Innsbruck. Er is dus altijd wel een vliegveld te vinden dat in de buurt van je accommodatie ligt!

Klimaat in Oostenrijk

Het weer in Oostenrijk is prima te noemen. In de winter kun je profiteren van een koude winter. Over het algemeen valt er behoorlijk wat sneeuw. In de zomer heb je te maken met aangename temperaturen. Vooral in het oosten kan de temperatuur al snel oplopen naar 25 graden of meer. Ideale temperaturen om op vakantie naar Oostenrijk te gaan dus! Wij wensen je een mooie tijd toe als je op vakantie naar Oostenrijk gaat.

Interesse gekregen om een rondreis Oostenrijk te boeken?

Als jij een rondreis wilt boeken door Oostenrijk, dan raden wij je aan te gaan vergelijken bij de reisorganisaties die wij je aanbieden. Wij hebben de meest betrouwbare en grootse rondreis aanbieders voor jou op een rij gezet. Zorg ervoor dat als jij een rondreis Oostenrijk boek je altijd goed kijkt of alles voor jou geregeld wordt!

Vergelijk direct alle rondreizen naar Oostenrijk

 

Voor meer informatie over Wintersportvakanties in Oostenrijk> Topwintersportvakantie.nl

 

kaart-oostenrijk

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*