op vakantie naar spanje
Op vakantie naar Spanje !

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Op vakantie naar Spanje

Je bent niet de enige die ervoor kiest om op vakantie naar Spanje te gaan. Elk jaar vertrekken er honderdduizenden Nederlanders die kant op. Dat Spanje zo in trek is heeft verschillende redenen. Allereerst is het er prachtig weer. In de zomer loopt de temperatuur op naar waarden boven de 30 graden. Maar ook in het voorseizoen en naseizoen zijn de temperaturen prima in Spanje. Het land kent verschillende stranden. Als vakantieganger kun je er helemaal tot rust komen. Zwemmen in de zee, genieten van een cocktail of zonnen op het strand, het kan allemaal in Spanje!

Op vakantie naar Spanje: beste vervoermiddel

Weet je al met welk vervoermiddel je naar Spanje op vakantie wilt gaan? Veel mensen kiezen voor het vliegtuig. Je vliegt namelijk in een paar uur naar Spanje toe. Er zijn echter ook mensen die met hun eigen auto naar Spanje rijden. Dat is op zich goed te doen, maar je bent wel een behoorlijk tijdje onderweg. Het zuiden van Spanje ligt op meer dan 2.000 kilometer van Nederland namelijk. Je zult je reis dus moet spreiden over 2 á 3 dagen. Als je ter plaatse een auto wilt hebben maar geen zin hebt in zo’n lange autorit, dan zijn er toch nog mogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen voor een vliegreis in combinatie met een huurauto als je op vakantie naar Spanje gaat. Zo kun je tijdens je vakantie eenvoudig met de auto op stap.

Interessante steden in Spanje

Als je op vakantie naar Spanje gaat kun je natuurlijk de hele dag aan het strand gaan liggen. Ben je iemand die meer van de actieve vakanties houdt, dan kun je ook verschillende steden bezoeken. Deze steden hebben een rijke historie en er zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden. Denk maar eens aan Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla en Malaga, de vijf grootste steden van Spanje. Madrid is de grootste stad, met meer dan 3 miljoen inwoners. Ook de stad Barcelona kent aardig wat inwoners, er wonen meer dan 1,6 miljoen mensen. In de net genoemde steden kun je het beste gebruik maken van het openbaar vervoer. Zo reis je snel van de ene naar de andere plek.

Binnenkort op vakantie naar Spanje

Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje? Wij wensen je een geweldige tijd toe in dit mooie land. Vergeet niet een checklist te maken. Zo voorkom je dat je spullen vergeet mee te nemen op vakantie. Geniet van het lekkere weer, de mooie natuur en het lekkere eten!

In Spanje vind je ook het gebied Andalusië erg populair voor rondreis bestemmingen door zijn pracht.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Spanje

 

Vergelijk alle stedentrips naar Barcelona

 

Vergelijk alle stedentrips naar Madrid

 

Vergelijk alle stedentrips naar Malaga

 

Vergelijk alle stedentrips naar Sevilla

 

Vergelijk alle stedentrips naar Bilbao

 

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*