Sri Lanka Actieweek- Korting en Sarong cadeau
Sri Lanka Actieweek- Korting en Sarong cadeau

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Sri Lanka Actieweek- Korting en Sarong cadeau

Sri Lanka; een uniek eiland in de Indische Oceaan. De vele bijzondere tempels en ruïnes zullen u onvergetelijke momenten bezorgen. Daarnaast is de natuur zeer gevarieerd, u vindt er bergwouden met watervallen, theeplantages, rijstterrassen, wildparken en unieke stranden. De vriendelijke bevolking maakt uw verre reis naar Sri Lanka helemaal af! Profiteer van korting en een leuke extra tijdens de Sri Lanka actieweek.

FOX is jarig en trakteert
Vanwege ons 20 jarig jubileum krijgt u dit gehele jaar nóg meer leuke extra’s gratis! Naast het geldende jubileum voordeel op geselecteerde reizen ontvangt u op alle Sri Lanka groepsrondreizen en single groepsreizen met een vertrekdatum tussen 15 augustus en 31 december 2016 en privé rondreizen tussen 1 mei en 31 december 2016 een korting van €75,- per persoon. Daarnaast ontvangt u ook een sarong cadeau!

De Sri Lanka actieweek loopt van 21 t/m 27 april 2016:

€75 korting per persoon
Een sarong van onze reisleidster Janneke cadeau

klik hier voor verdere informatie

 

Meer informatie over het schitterende eiland Sri Lanka kunt u vinden op onze volgende pagina’s:

Rondreizen in Sri Lanka

Sri Lanka is een bijzondere keuze voor een rondreis

[mappress mapid=”65″]

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*