rondreis Bolivia
Rondreizen door Bolivia

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Bolivia, een Incacultuur aan de voeten van de Andes

Een rondreis door Bolivia is een rondreis door de hooggelegen vlaktes aan de voeten van de Andes. Bolivia kenmerkt zich door zijn oud Incacultuur. Vaak word met een rondreis Bolivia ook een bezoek gebracht aan het prachtige Machu Picchu (Peru). Bolivia is het hoogste landschap van Zuid-Amerika en kenmerkt zich door zijn isolatie en vredige bevolking. Hieronder kan je direct rondreizen vergelijken naar Bolivia of leer meer over rondreizen door Bolivia in dit artikel.

De steden van Bolivia

De hofstad van Bolivia is La Paz, met meer dan 1 miljoen inwoners kenmerkt deze stad zich door zijn prettige sfeer. Doordat de hoofdstad zich op maar liefst 4 kilometer hoogte bevind kan het in de avonduren erg koud worden. In de vele winkels van La Paz vind je handgemaakte kleding. De vele musea, kerken en markten zijn ook zeker een bezoekje waard. Wist je trouwens ook dat er geskied kan worden als je de skilift omhoog pakt in de stad La paz?

Wanner je in Bolivia de zoutmeren aan het ontdekken bent, kan je niet om het koudste dorpje van Bolivia heen, Uyuni! Dit dorpje met maar 12.000 inwoners is een geweldige belevenis.

Natuur en klimaat van Bolivia

Door de vele hoogteverschillen is het moeilijk te beschrijven wat nou het daadwerkelijke klimaat is van Bolivia. Het Andesgebergte is het meest bekendste stukje natuur in Bolivia, het Andes gebergte loopt van Noord naar Zuid en bevat onder andere het Titicacameer en de hoogvlaktes.

Een rondreis Bolivia boeken?

Een rondreis door Bolivia is een rondreis die niet door veel mensen geboekt wordt.  Vaak word Bolivia geboekt in combinatie met een rondreis Peru, Brazilië, Paraguay of andere landen in Zuid-Amerika. Wij raden jouw aan goed alle rondreis mogelijkheden te vergelijken, misschien zijn er niet veel aanbieders voor een rondreis Bolivia er zijn wel gigantische prijsverschillen! Je kan op deze pagina of op de reisorganisatie pagina alle aanbieders vinden voor een rondreis Bolivia.

 

Vergelijk direct alle rondreizen naar Bolivia:

( u komt direct op de juiste pagina terecht )

Bewaren

Voor meer informatie over rondreizen door Zuid-Amerika kan je naar onze rondreis Zuid-Amerika pagina.

Rondreis Bolivia, een Incacultuur aan de voeten van de Andes
0 Reviewer
0 Gemiddeld (0 beoordelingen)
Activiteiten0
Bevolking0
Cultuur0
Eten / drinken0
Natuur0
Steden0
Strand / zee0
Touroperator0
Alle beoordelingen en ervaringen: 0 Plaats beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling achter laat?

Plaats beoordeling