rondreis Namibië
Rondreizen door Namibië

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Namibië

Of je nou een rondreis Namibië gaat maken met  familie, voor een safari, of voor culturele doeleinden of zelfs alle 3 ? Namibië staat garant voor een levenservaring die je over jaren nog verteld. Laat je niet afschrikken door de grote van het land, Namibië beschikt over een uitstekend wegennetwerk, moderne service en vriendelijke mensen. Alles wat je nodig hebt voor een rondreis naar Namibië is de juiste aanbieders, zoals de aanbieders hieronder. Ook kan je meer leren over rondreizen door Namibië in dit artikel.

Hoe te rondreizen door Namibië

Ten eerste is het belangrijk dat je jouw euro’s omruilt voor de Namibische dollar, deze dollar is ongeveer net zoveel geld waard als de Zuid-Afrikaanse Rand. Geld kan omgewisseld worden bij elke bank in Namibië, maar ook gewoon voordat je op reis gaat. Het is niet overal mogelijk te betalen met creditcard, contact is daarom erg belangrijk altijd bij je te hebben.

Wat mee te nemen op je rondreis?

Namibië is een ruig land, en heeft niet op elke hoek een ziekenhuis staan zoals in Nederland en België. Het is daarom belangrijk een professionele first aid kit mee te nemen. Zonnebrand, lip balsem, vochtinbrengende lotion, zijn spullen die je eigen verplicht moet meenemen. Waar je ook aan moet denken is goede wandelschoenen, zwemkleding, verrekijker, scheermes (als je naar de wat afgelegener plekken gaat is er geen elektriciteit), zaklamp, noodnummers en contacten en een super goede camera!

Transport in Namibië

Als je een georganiseerde rondreis Namibië gaat maken, hoef je vaak niet te denken over hoe je je gaat voortbewegen in het land. Namibië is het best te bezichtigen met een auto, de uitstekende wegen maken het mogelijk Namibië voor een groot deel te bezichtigen in een korte tijd. Wanneer je een auto gaat huren is het bijna verplicht een 4×4 te huren, houd wel rekening met prijzen die je in Nederland/België ook kan verwachten, want de auto’s zijn vaak gewoon van hoge kwaliteit! Voor mensen die er niet van houden om alleen maar te rijden, beschikt Namibië over een uitstekend treinen netwerk en een gelimiteerd bus netwerk. Natuurlijk kunnen er altijd voor een redelijke prijs, auto’s gehuurd worden met chauffeur! Dit kan vaak geregeld worden met de reisorganisaties.

Een paar feitjes over Namibië:

  • Het land is 823,293 vierkante meter
  • Heeft een populatie van 2,2 miljoen mensen
  • De hoofdstad is Windhoek
  • Namibië is een republiek
  • Cultureel is er veel te vinden uit Engeland, Duitsland, Afrika, Bantu en Khoisan.
  • 90% van de populatie is christelijk en het land beschikt over een freedom of religion wet

Een rondreis Namibië boeken

Een rondreis naar Namibië kan geboekt worden bij de aanbieders op deze pagina. Alle aanbieders gaan anders te werk, zo heeft de ene volledig georganiseerde rondreizen en de ander wat vrijere rondreizen. Bekijk het gehele aanbod van alle aanbieders goed, om de rondreis te vinden die het beste bij jou past! Een rondreis Namibië word vaak geboekt in combinatie met een rondreis Zuid-Afrika. Wij van het Goedkoperondreis team hopen dat je een leuke rondreis naar Namibië vind via onze website!

Vergelijk direct alle rondreizen naar Namibië:

Voor een verzorgde rondreis Namibië raden we Kras Reizen , Drifters en  Sawadee Reizen aan!
Voor meer informatie over rondreizen door Afrika, kan je naar onze rondreis Afrika pagina!

Rondreizen door Namibië

Plaats beoordeling