Rondreis Nieuw-Zeeland
Rondreizen door Nieuw-Zeeland

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland, van relaxen tot intensieve rondreizen

Kanoën in de heldere zee, een bergwandeling maken, de prachtige natuur aanschouwen, of gewoon genieten van het heerlijke weer op het strand? In Nieuw-Zeeland kan iedere toerist pas doen was hij wil. Van relax uitrusten op het strand tot intensieve vakantieactiviteiten beginnen. Elke toerist zal genieten van een rondreis Nieuw-Zeeland!

Midden in de Pacifische Oceaan liggen twee eilanden die bij Nieuw-Zeeland horen. Met Wellington als hoofdstuk is het Noordelijke eiland genaamd ‘North Island’, en het zuidelijke eiland een paar kilometer eronder het ‘South Island’. Deze twee eilanden vormen samen het vakantieparadijs Nieuw-Zeeland. Met de combinatie van prachtige natuur, bezienswaardigheden en faciliteiten bieden twee eilanden samen de ideale combinatie voor een leuke rondreis Nieuw-Zeeland !

Natuur in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat vooral bekend om haar prachtige en uitgestrekte natuur. Dit is niet gek, want op het eiland zijn werkelijk prachtige stukken natuur te vinden. Vooral de bergen zijn erg populair tijdens een rondreis. Deze bergen bieden de prima mogelijkheid om een stevige bergwandeling te maken en te genieten van het uitzicht onderweg. Verder bieden de bossen erlangs natuurlijk ook de ideale plek om lekker te picknicken, te genieten van de vrije tijd of bij te komen van de reis.

Het land heeft ook één van de meest bekende wandelroutes van de wereld. In het land staat namelijk Milford Sound. Dit is een grote fjord. Met zijn 1692 meter hoog biedt deze fjord de ideale mogelijkheid om een mooi uitzicht te hebben over het land en de zee.

De beste aanbieders voor natuurreizen door Nieuw-Zeeland: 333Travel en Fox Vakanties! Vergelijk deze aanbieders direct op deze pagina!

Verblijf op de eilanden

De meeste toeristen overnachten in hotels of appartementencomplexen die in het land staan. Deze hotels bieden de mogelijkheid om ’s nachts te slapen en overdag bezig te zijn. Dit is een dus een goedkope manier om te overnachten tijdens een ‘expeditie reis’. Voor toeristen die van relaxen en luieren houden, zijn er ook de leuke campings of hotels langs de kust. Deze bieden de mogelijkheid om binnen enkele seconden aan de rand van het strand te staan en te genieten van de heerlijke frisse zee.

Onderstaand filmpje geeft een goed voorbeeld over wat een rondreis Nieuw-Zeeland inhoud:

Een rondreis Nieuw-Zeeland boeken?

Het is belangrijk om alle rondreizen naar Nieuw-Zeeland goed te vergelijken. Op deze pagina vind je bijna alle aanbieders voor een rondreis Nieuw-Zeeland. Ook kan je naar onze reisorganisatie pagina om nog meer reisorganisaties te vergelijken, wel is het zo dat niet alle aanbieders op de reisorganisatie pagina aanbod hebben naar Nieuw-Zeeland. Ook wordt een rondreis Nieuw-Zeeland vaak aangeboden in combinatie met een rondreis door Australië. Wij hopen dat je op onze site een leuke rondreis naar Nieuw-Zeeland hebt kunnen vinden!

Vergelijk direct alle rondreizen naar Nieuw-Zeeland:

Nieuw-Zeeland is leuk in combinatie met een rondreis op Tasmanië

Paragliden in Nieuw Zeeland

Nationale parken Nieuw Zeeland Westland en Whanganui

Bezienswaardigheden tijdens een rondreis Nieuw-Zeeland

goedkope rondreis nieuw zeeland

Tijdens een rondreis Nieuw-Zeeland zijn leuke bezienswaardigheden en uitjes te vinden. In Auckland is het mogelijk om naar de beroemde dierentuin te gaan. Vooral voor kinderen is dit een leuk uitje. Daarnaast is de stad zelf ook erg mooi. Van de leuke terrasjes tot de interessante bustoers, toeristen kunnen veel ondernemen in deze stad. Dat maakt Nieuw-Zeeland ook een veelzijdig vakantieland voor iedere toerist.

Een bekende plek voor toeristen om naartoe te gaan is Wellington. Wellington is de hoofdstad van het land, en heeft vele toeristische attracties en leuke restaurants waar toeristen hun vakantie compleet kunnen maken. De stad is ook bekend om de bekende filmindustrie. Er zullen dus ook vaak goede films draaien in de vele bioscopen daar.

Nieuw-Zeeland heeft ook een paar andere steden waar er interessante musea staan en waar grote warenhuizen staan. Zo kan iedere toerist de cultuur van het land ontdekken en tegelijkertijd leuke kleren of andere producten inkopen. Zo is het mogelijk om leuke souvenirs van het land te kopen, zo gaat niemand met lege handen naar huis!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

np

Rondreis Nieuw-Zeeland
9 Gemiddeld (1 beoordeling)
Activiteiten9
Bevolking9
Cultuur10
Eten / drinken8
Natuur10
Steden8
Strand / zee9
Touroperator10
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Leuk gehad, gewoon een aanrader. Veel mooie dingen gezien en meegemaakt. Het was wel een stukje reizen maar daar krijg je ook iets voor terug. Veel prachtige natuur en mooie steden. Aan cultuur geen gebrek. Lekker lokaal eten maar ook bijvoorbeeld Italiaans eten. Bedankt voor deze leuke vakantie.
1 juli 2016, 12:47
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
0
1
Plaats beoordeling