rondreis sao tome en principe
Rondreis Sao Tomé en Principe

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Sao Tomé en Principe

Een onvergetelijke rondreis Sao Tomé en Principe

En dit zijn dé 5 hoogtepunten van een rondreis Sao Tomé en Principe

Sao Tomé en Principe is een Afrikaans land dat de toerist ontzettend veel te bieden heeft. Zo zijn er diverse grote steden waar je urenlang kan winkelen, terrasjes kan pakken, kan genieten van de gezellige drukte en waar je natuurlijk uit kan gaan. Daarnaast is er ook het rustige platteland waar je optimale kalmte kunt vinden. De natuur is adembenemend en de bevolking is vriendelijk en gastvrij. Kortom, een rondreis Sao Tomé en Principe is ideaal als je zoekt naar een bijzondere en onvergetelijke reis.

  1. Lagoa Azul, de blauwe lagune

Optimale rust en schoonheid kan je absoluut vinden bij Lagoa Azul, vrij vertaald de blauwe lagune. De groene heuvels sieren de randen van de lagune en het blauwgroene water laat je direct wegdromen. Je kan hier uitstekend snorkelen om ook onder water te genieten van de absolute schoonheid van deze plek. Er staan gigantische Baobabbomen, welke op zichzelf al heel indrukwekkend zijn om te zien.

Hiertussen kun je de meest zeldzame vogels vinden. Je kunt Lagoa Azul vinden op korte afstand van twee bijzondere stranden die erg afgelegen zijn. Een bezoek aan deze stranden, de Praia dos Tamarindos en de Praia das Conchas, is dan ook zeker aan te raden als je op rondreis door Sao Tomé en Principe bent. Je kunt hier optimaal ontspannen.

  1. De Cascadas de São Nicolau

Als je tijdens je rondreis door Sao Tomé en Principe bent, dan is een bezoek aan de kleine stad Trindade absoluut aan te raden. Wanneer je in dit stadje bent, dan kan je een prachtige tocht naar de Cascadas de São Nicolau maken vanuit deze plaats. Dit is een kleine, sfeervolle en bewonderenswaardige waterval in een intens groene omgeving. In combinatie met de tocht kun je ook een bezoek brengen aan een cacaoplantage en voor de echt actieve vakantieganger is het zeker aan te raden de Pico São Tomé te beklimmen. Dit is, met ruim tweeduizend meter hoogte, de grootste berg van het eiland.

  1. Obo National Park

Een bezoek aan Obo National Park mag eigenlijk niet ontbreken aan je rondreis door Sao Tomé en Principe. Hier kan je niet alleen genieten van de schoonheid van een beschermde natuur, maar je vindt er ook eindeloos veel plantage overblijfselen. Het mooie van dit nationaal park is wel dat je diverse wandelroutes kunt kiezen om het park te ontdekken. Onderweg kom je langs meertjes, groen en watervallen, maar je kunt ook kennis maken met de meest uiteenlopende dieren, zoals zeldzame slangen en boomkikkers.

  1. Ilhéu das Rolas

Dit kleinschalige eiland is precies op de evenaar gelegen en heeft veel te bieden. Het eilandje staat vooral bekend om het luxe duikresort dat er te vinden is, het Pestana Equador. Als je een rondreis door Sao Tomé en Principe maakt, dan zou je ervoor kunnen kiezen om hier een nacht, of meerdere nachten, te verblijven. Er is ook een uitstekend specialiteitenrestaurant bij te vinden. Je hoeft overigens niet in het resort te verblijven om in dit restaurant plaats te mogen nemen voor een goede maaltijd.

  1. Forte De São Sebastião

Aan de noordzijde van de hoofdstad Sao Tomé kan je een bezoek brengen aan Forte De São Sebastião, een fort dat de basis al in het jaar 1575 kreeg. Echter, door de eeuwen heen is er wel veel veranderd aan het fort. Zo hebben de Portugezen ervoor gezorgd dat het fort in 1866 werd voorzien van een vuurtoren, welke in het jaar 1928 weer opnieuw werd gebouwd en in 1994 werd gerestaureerd. Het fort heeft al veel bestemmingen gehad, maar biedt op dit moment plaats aan een prachtig museum, het São Sebastião Museum. Hier kun je kennis maken met de cultuur en de historie van Sao Tomé en Principe.

Het team van goedkoperondreis.com wensen je een onvergetelijke rondreis Sao Tomé en Principe.Vergeet na het boeken van je reis niet een reisverzekering af te sluiten. Op deze pagina kun je die vergelijken en direct afsluiten

Direct je rondreis door Sao Tomé en Principe boeken?

Meerdere aanbieders bieden een prachtige rondreis door Sao Tomé en Principe. Goedkoperondreis.com heeft de beste aanbieders van rondreizen voor je geselecteerd, zodat jij altijd een goede keuze hebt uit de meest indrukwekkende rondreizen. Ook als je voorkeur uitgaat naar een rondreis door Sao Tomé en Principe kun je via Goedkoperondreis.com de leukste en voordeligste optie vinden. Uiteraard kan je jouw favoriete reis direct boeken. Geniet ervan!

Plaats beoordeling