Rondreizen door Azië
Overzicht rondreizen door Azië

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreizen door Azië

Maak de reis van je leven en ga rondreizen door Azië

Op zoek naar rondreizen door Azië? Azië bied jou rondreizen naar Thailand, Maleisië, Vietnam, Indonesië, China, Taiwan, Nepal, Oezbekistan en meer. De rondreizen zijn bestemd voor mensen die houden van nieuwe en unieke ervaringen. De mensen die naar Azië gaan om te rondreizen, gaan daar heen voor de regenwouden, meren, vulkanen en palmstranden. Culturele doeleinden zijn ook vaak de reden om Azië te bezoeken. Je kan hieronder direct de bekendste rondreis Azië aanbieders vergelijken, ook kan je ideeën op doen voor rondreizen op onze website door op de individuele landen te klikken.

Wij hebben recent de informatie pagina over rondreizen Taiwan toegevoegd. Dit prachtige eiland ( voorheen Formosa) werd in de 17e eeuw al door de Nederlanders ontdekt. Het eiland Taiwan ligt in de Oost-Chinese Zee, ten oosten van het Chinese vasteland, ten zuidwesten van Japan en ten noordoosten van de Filipijnen. De bevolking telt ca. 23 miljoen mensen en staat daarmee met Nederland  in de top3 van dichtbevolkte landen. Taiwan is echt een van de mooiste landen op aarde. De Chinese cultuur is daar goed bewaard ( zelfs beter dan in China) en er zijn prachtige tempels en bouwwerken te bewonderen. In Taipei (de hoofdstad) moet u beslist een bezoekje brengen aan het ” The Grand Hotel” of wel Yen Sen Fan Tien ( Fonetisch uitgesproken).

Niet goedkoop maar zeker de moeite waard is het logeren in The Grand Hotel . Dit hotel ( in eigendom geweest van Madame Song Meiling , de vrouw van president Chang Kai Shek) heeft een paleisachtige buitenkant met gouden dakpannen en rode zuilen en een lange marmeren trap aan de voorzijde. Bij binnenkomst wordt je traditioneel in Chinese stijl welkom geheten. Je kamer is adembenemend mooi en je waant je in het imperialistische China van weleer.

Dit zal je dan ook nooit meer vergeten!

The Grand Hotel Taipei

Grand Hotel Taipei

Rondreizen vergelijken per gebied:

Hanoi Vietnam

Rondreis Azië op maat

Door de grote en complexiteit van Azië is het een aanrader om een rondreis op maat samen te stellen bij een van onze aanbieders. De beste reisorganisaties voor een rondreis op maat zijn: Van Verre Reizen of Mooi Vakanties. Onze overige reisorganisaties hebben vaak ook mogelijkheden voor rondreizen op maat, maar vaak word er een standaard pakket aangeboden(hier kan vaak wel het een en ander in aangepast worden).

Thailand

Een rondreis door Thailand is de meest geboekte rondreis in Azië. De reden hiervoor is de geweldige natuur en cultuur in Thailand. De prachtige steden zoals Bangkok, Chiang Mai en Pattaya en bezienswaardigheden zoals het koninklijk paleis en Wat Phra Kaew maken een rondreis Thailand erg populair.

Maleisië

Een rondreis Maleisië is een rondreis door een echt droomland. De standen, steden, bezienswaardigheden en unieke cultuur maken een bezoek aan Maleisië zeker de moeite waard. Maleisië beschikt over hele rustige gebieden en drukke gebieden, er zijn zelfs gebieden waar bijna niemand woont. Dit maakt een rondreis Maleisië een bestemming voor iedereen.

Vietnam

In het zuidoosten van Azië vind je het land Vietnam. Een rondreis Vietnam is vaak in combinatie met een rondreis Laos en/of Cambodja. Voor de mensen die veel tijd hebben is het zelfs mogelijk een bezoek te brengen aan China. Vietnam biedt de mogelijkheid voor echte zon en strand vakanties, maar ook is er zat te doen voor de actieve en avontuurlijk rondreiziger. De culturele hoogtepunten en historische bezienswaardigheden zijn ook zeker een bezoek waard.

Een rondreis Azië boeken

Op deze pagina vind je de meest algemene Azië vakantieaanbieders. Op onze reisorganisatie pagina vind je alle aanbieders naar Azië. Zo zijn er nog veel kleine reisorganisaties die jou een hele persoonlijke ervaring kunnen geven. Het is erg belangrijk dat je de rondreizen naar Azië goed vergelijkt, dit komt doordat er prijsverschillen kunnen zijn tot in de honderden euro’s.

Oezbekistan :Een rondreis door Oezbekistan is misschien niet de eerste rondreis waar je aan denkt bij het maken van je vakantieplannen, maar het is zeker de moeite waard om het eens te overwegen.

Rondreis Oezbekistan

Backpackgids Azië

Wij ondersteunen onervaren reizigers die in Azië gaan backpacken. Backpackgids Azië wil ervoor zorgen dat backpackers het maximale uit hun avontuur of reis halen! Dit doen we onder meer door het aanreiken van vele avontuurlijke routes waaruit de lezer een keuze kan maken. Probleemloos reizen!
klik hier voor verdere informatie

 

Bewaren