Boek een Stedentrip naar de mooie stad Madrid

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Stedentrip Madrid

Een stedentrip Madrid biedt garantie voor een geweldige tijd. Ga op ontdekkingstocht door deze grote en overweldigende Spaanse hoofdstad. Geniet van de mooie bezienswaardigheden, zoals de Catedral de la Almudena.

Stedentrip Madrid

Drink een drankje op het bekende Plaza Mayor Plein of ga helemaal los in één van de enorme discotheken in de stad. De bekendste discotheek van Madrid is ‘Kapital’, hier kan de hele avond gedanst en gefeest worden. Toch wat rustiger aan doen in de avonduurtjes? Luister dan naar een live muzikant of band op het Puerta del Sol Plein. Madrid is een geweldige vakantiebestemming voor een kort en lang verblijf. Het mooiste uitzicht over de stad, die kan je vinden bij de Teleferico.

Groots Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje, gelegen in het centrale gedeelte van het land. De stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland, vliegtuigen vertrekken dagelijks vanaf onder andere Schiphol. Kies voor een stedentrip Madrid naar deze immens grote wereldstad. Wat erg opvallend is, dat is de statigheid van de stad. De straten zijn erg breed, de pleinen zijn immens en de gebouwen zijn toonaangevend. Al met al is het een unieke ervaring om Madrid eens goed te kunnen ontdekken.

Even goed tot rust komen kan het beste op het bekende plein Plaza Mayor.

stedentrip madrid

Hier is overigens ook het oudste restaurant van het land gevestigd, genaamd ‘Sobrino de Motin’. Het zal direct opvallen dat hier echte levensgenieters naartoe komen, het echte Spaanse leven.

Geweldige bouwwerken te zien tijdens een stedentrip Madrid

De Spaanse hoofdstad herbergt enkele bijzondere bezienswaardigheden. Denk dan bijvoorbeeld aan het ‘Parque del Oeste’, waar poorten van de Egyptische tempel de Debod te vinden zijn. Deze poorten waren een cadeau van Egypte, nadat Spanje succesvol geholpen had bij het veilig stellen van meerdere belangrijke monumenten.

Maar ook ‘Catedral de Santa Maria‘ is een populaire bezienswaardigheid onder de cultuurliefhebbers. De bouw heeft meer dan honderd jaar in beslag genomen, maar dat zie je er ook wel in terug. Het eindresultaat is verbazingwekkend en een toeristische trekpleister geworden.

stedentrip madrid

Nachtelijk Madrid

Overdag is Madrid al een levendige stad, waar meer dan genoeg te doen is. Maar in de avonduren komt menig inwoner pas echt tot leven. Door de gehele stad is het mogelijk om een populaire discotheek of een leuke bar binnen te lopen. De echte feestganger gaat graag naar ‘Kapital’, de allergrootste en populairste club van Madrid. De club is opgedeeld in twee delen, zo kan er op de eerste etage gedanst worden op hippe housemuziek, terwijl er op de tweede etage volop gekaraookt wordt.

Misschien ben jij niet zo’n danser, zoals menig landgenoot. Dan kan er op een zeer bijzondere manier, toch nog extra genoten worden van een verfrissend biertje. Ga naar ‘Fábrica Maravillas‘, een bar waar het bier door het persoon zelf gebrouwen wordt. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe dat nu in zijn werk gaat, dat kan in deze speciale bar.

Bekijk Madrid op bijzondere wijze

Madrid is een grote stad, eigenlijk is een stedentrip te kort om de gehele stad te kunnen ontdekken. Toch is het mogelijk om in korte tijd, een heel groot deel van de stad te bezichtigen. Stap in de ‘Teleférico’, dat is een kabelbaan. Instappen kan bij ‘Case de Campo‘ en de eindbestemming is ‘Paseo‘. De kabeltocht zorgt voor een uniek uitzicht over de stad. Tijdens de rit kom je verschillende bezienswaardigheden tegen, zoals Parque del Oeste en de tuinen van Rosaleda.

Bewaren

Madrid

 

Stedentrip Madrid
0 Reviewer
0 Gemiddeld (0 beoordelingen)
Activiteiten0
Bevolking0
Cultuur0
Eten / drinken0
Natuur0
Steden0
Strand / zee0
Touroperator0
Alle beoordelingen en ervaringen: 0 Plaats beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling achter laat?

Plaats beoordeling