16 daagse fly drive Amerika

16 daagse fly drive Amerika

ford-290615_1280

Altijd al Amerika willen ontdekken met een rondreis? Een fly-drive vakantie is de beste oplossing om zoveel mogelijk uit jouw rondreis door Amerika te halen. Door de vele vliegvelden in Amerika is het gemakkelijk om heen en weer te vliegen tussen staten, een huurauto kan gemakkelijk geregeld worden door onze reisbureaus. Onze aanbieders zullen er ook voor zorgen dat jouw fly-drive vakantie uitgestippeld wordt met de leukste en goedkoopste accommodaties.

Wat valt er zoal te beleven in Amerika?

Wanneer je er voor kiest een fly drive vakantie te maken door Amerika, maak je het voor jezelf mogelijk veel van Amerika te zien in een relatief korte tijd. Amerika beschikt over veel natuur en steden en het is dan ook aangeraden deze goed te combineren. Ook is het heerlijk wandelen en hiken in een van de vele natuurparken. Wist je bijvoorbeeld dat Amerika nog over veel wildlife beschikt?

Tijdens jouw fly-drive is het aangeraden te verblijven in knusse B&B’s en ranches, doordat deze accommodaties zich vaak bevinden in of vlakbij de natuur kan je er gemakkelijk op uit gaan om heerlijk te kajakken, raften, paardrijden, wandelen, snorkelen, duiken en ga zo maar door!

Een paar hoogtepunten die je echt niet mag missen als je een fly-drive Amerika maakt:

Voor de steden raden wij aan:

Ook beschikt Amerika over veel heerlijke stranden, dus zelfs zonvakanties zijn mogelijk!

Rondreis Amerika informatie op gebied:

Een fly-drive Amerika boeken

Als jij van plan bent een fly-drive te boeken dan raden wij jou aan om offertes aan te vragen bij onze reisaanbieders, ook kan je ervoor kiezen om een van de vooraf uitgestippelde fly-drives te boeken bij onze aanbieders, het is vaak gemakkelijk om deze van vooraf uitgestippelde reizen aan te passen aan jouw wensen.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit