Als grootste concern onafhankelijke reisorganisatie in Duitsland staat Alltours sinds haar oprichting in 1974 voor een solide en resultaatgerichte groei. Met een omzet van rond de 1.137 miljoen Euro en 1.538.000 reizigers (seizoen 2005/2006) in de vliegreizenbusiness is alltours flugreisen gmbh vandaag de dag de op drie na grootste Duitse reisorganisatie en bezet op Europese schaal de negende plaats.

Het succes is nauw verbonden met een naam

Willi Verhuven (1950), firma-oprichter, directeur en eenmans besloten vennootschap in één persoon. Op 15 januari 1974 opende hij aan de Kirchstraße in Kleve een klein reisbureau en legde daarmee de eerste steen voor een uniek succesverhaal in de toeristenbranche. Al in het eerste jaar als zelfstandige begon hij eigen reizen te organiseren.  Vijfhonderd gasten gingen in eerste instantie naar het Griekse eiland Mykonos. Binnen de grenzen van Noordrijn-Westfalen had alltours snel naam gemaakt. De nationale doorbraak kwam echter pas later. In 1988 breidde alltours zijn vliegnetwerk over alle grote Duitse luchthavens uit. Het gevolg: het aantal Alltours vakantiegangers schoot explosief omhoog. Reeds 2 jaar later gingen 173.000 gasten op zonvakantie met Alltours. In 1999 waren het voor de eerste keer meer dan 1 miljoen reizigers. In 2005 vlogen meer dan 1,5 miljoen vakantiegangers met Alltours.

Bekijk snel de aanbiedingen van Alltours op de website van Alltours!alltours reizen

klik hier voor verdere informatie

De betrouwbaarheid van Alltours Reizen

Calamiteitenfonds en de alltours kwaliteitsgarantie
Omdat alltours een Duitse reisorganisatie is, zijn wij geen lid van de Nederlandse ANVR, SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds. Wel is het zo dat alltours al haar klanten soortgelijke garanties aanbiedt.

Calamiteitenfonds

Met betrekking tot calamiteiten biedt alltours haar klanten een soortgelijke garantie als het Nederlandse Calamiteitenfonds in het geval van een negatief reisadvies. Is er sprake van een negatief reisadvies en verblijven klanten van alltours op dat moment in het buitenland waar het negatieve reisadvies voor geldt, dan worden onze klanten op kosten van alltours gerepatrieerd. Is er sprake van een negatief reisadvies voor vertrek, dan biedt alltours haar klanten de mogelijkheid om de reis gratis te wijzigen of te annuleren( binnen 1 week). Voorwaarde is wel dat er een negatief reisadvies dient te zijn, welke is uitgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Duitsland.

Bescherming van de betaalde reissommen
Met betrekking tot uw reissom heeft Alltours voor haar klanten het risico van insolventie afgedekt bij de Duitse verzekeringsmaatschappij  “Generali Verzekeringen”. Al onze klanten ontvangen bij de boeking een genummerd certificaat (het garantiecertificaat) waarmee de reissom van onze klanten verzekerd is en wat overeenkomt met de dekking van de Nederlandse SGR.

De Alltours kwaliteitsgarantie
In elke reis van Alltours steekt zoveel kwaliteit dat wij u een tevredenheidsgarantie garanderen. Dat beloven wij. Mocht u bij uw aankomst iets niet zo aantreffen zoals het in de reisgids is beschreven, dan geldt onze kwaliteitsgarantie. Neem dan direct contact op met de plaatselijke reisleiding (verplicht). Lukt het ons niet het probleem binnen 24 uur op te lossen dan mag u op onze kosten terugvliegen en vergoeden wij de volledige door u betaalde reissom.

 
[rwp-review id=”0″]