AV-Tours en Safari’s
4.9 (98.64%) 177 votes5

avtours

AV-Tours en Safari’s

Die maken een droom werkelijkheid

AV-Tours en Safari’s is in 1994 opgericht door de toenmalige oprichters Ans Voskamp en David Kinyanjui Kuria. Wat begon als een droom van twee natuurliefhebbers, die hun passie en ervaringen graag met andere wilden delen, groeide al snel uit naar een prachtig bedrijf met diverse medewerkers en vestigingen in Nederland en Kenia.

Tegenwoordig is AV-Tours en Safari’s een gevestigde naam binnen de safari wereld. Zij voeren wij ieder jaar voor vele (trouwe) klanten tal van safaris uit. Van kleinschalige groepsreizen tot op maat gemaakte (familie) reizen, van low budget kampeersafari’s tot luxe all fly-in safari.

AV-Tours en Safari’s vandaag de dag

In 2014 was het moment daar, dat na 20 jaar passie, liefde en inzet medeoprichtster Ans besloot om haar grote liefde vaarwel te zeggen. Het was tijd om te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Ze heeft in Mathijs Dassel haar gewenste opvolger gevonden. Samen met David en het AV Tours team streeft ook Mathijs er naar om met zoveel mogelijk mensen zijn kennis, passie en liefde voor Afrika te delen.

Mathijs is sinds 2005 werkzaam binnen de reisbranche en zette zijn eerste stappen binnen de reiswereld als reisleider op diverse bestemmingen. Uiteindelijk kwam daar tijdens een door AV Tours uitgevoerde safari in 2007 een eerste kennismaking met Afrika bij. Een reis met, zoals bij vrijwel iedereen dat zo gaat, een blijvend effect!

Sindsdien stroomt het Afrikaanse bloed door Mathijs zijn aderen en probeert hij dit op  zijn eigen enthousiaste wijze te delen.

AV Tours en Safari’s bieden individuele rondreizen aan in de volgende landen:

Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda en Zuidelijk Afrika

en groepsreizen in de landen : Kenia, Tanzania, Oeganda en Rwanda

Verder zijn er Naast het verzorgen van reizen voor kleine groepen, biedt AV-Tours & Safari’s de mogelijkheid uw persoonlijke wensen uit te laten werken in een reis, geheel ‘op maat’. Hierdoor is er een maximum aan flexibiliteit gedurende de safari.

AV-Tours & Safaris (KvK nr. 08129968) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Ja, ik wil naar de laatste aanbiedingen van AV Tours & Safari’sAV-Tours en Safari's

 

 

 

 

 

av tours en safaris rondreizen aanbieding