Baobab organiseert duurzame reizen naar verre bestemmingen. Bij rondreizen waarin je met een groep reist, reis je altijd met een kleine groep en heb je veel mogelijkheden om zelf initiatief te nemen. Baobab houdt niet van standaard reizen. Een reis moet immers een ervaring zijn die je nooit meer zal vergeten.

Daarom wijk je met Baobab reizen vaak buiten de gebaande paden en maak je op een hele andere manier kennis met het land. Je waant je in ongerepte gebieden en maakt persoonlijk kennis met de lokale bevolking.

De betrouwbaarheid van Baobab reizen

Baobab is een reisorganisatie die geeft om eerlijkheid en betrouwbaarheid. Naast dat zij zijn aangesloten bij ANVR en SGR willen zij ook een positieve bijdrage leveren aan het land waar je naar toe reist. De prijs voor jouw reis is eerlijk. Dit wil zeggen, eerlijk voor jou en voor de lokale bevolking. De bevolking krijgt een eerlijk salaris voor het werk dat zij doen en werken vaak voor langere tijd voor de reisorganisatie. Een deel van jouw bestede geld gaat naar kleinschalige projecten in het land.

Door deze projecten worden de omstandigheden en de leefomgeving voor de lokale bevolking verbeterd. Natuurlijk is het altijd mooi om projecten in ontwikkelingslanden te steunen, maar vaak zie je niet wat er met jouw geld gebeurd. Daarom krijg je bij Baobab de mogelijkheid om met eigen ogen te zien hoe jouw geld wordt ingezet. Kun je niet wachten om je op een leuke manier in te zetten voor cultuur en milieu en daarnaast ook te genieten van een onvergetelijke reis? Boek dan snel via de knop op deze pagina.

Vergelijk direct de reisorganisatie Baobab!Baobab Reizen

Baobab Reizen

Bewaren

Bewaren

[rwp-review id=”0″]