3 prachtige stranden in de wereld

geplaatst in: blog | 0

Het team van goedkoperondreis.com heeft 3 prachtige stranden in de wereld voor u geselecteerd en toegelicht:

1. Rabbit Beach – Sicilië

3 prachtige stranden in de wereldRabbit Beach in Sicilië is één van de mooiste stranden van de wereld. Wanneer je hier in het hoogseizoen naar toe gaat lijk het zand wel van goud gemaakt. Ook het water is kristalhelder en het is een schitterende locatie om te gaan duiken, want je kunt er veel vissen vinden.

Lees hier meer over Sicilië

2. Playa de Bolonia – Spanje

3 prachtige stranden in de wereldHet volgende strand is Playa de Bolonia, dit strand is gelegen in Spanje. Playa de Boloni is een erg fijn strand wat voor een groot gedeelte nog ongerept is. Rondom het strand liggen uitgestrekte zandduinen welke het plaatje compleet maken. Vanaf deze duinen heb je een schitterend uitzicht over de zee, het strand en bij een heldere lucht kun je zelf de kust van Marokko zien liggen.

Lees hier meer over Spanje

3. Elafonissi Beach – Griekenland

3 prachtige stranden in de wereldElafonissi Beach is een schitterend strand op het eiland Kreta. Het strand loopt geleidelijk af in het water en hierdoor is het ook voor kinderen erg toegankelijk. De kristalblauwe zee en het mooie witte strand kunnen prachtige plaatsjes opleveren. Vooral in de zomermaanden is het een schitterend strand om eens te bezoeken.

Lees hier meer over Griekenland

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie