blog
All inclusive vakanties

All inclusive vakanties

Steeds meer mensen kiezen voor all inclusive vakanties. Dat zijn luxe pakketreizen waarbij alles inbegrepen is. Als je bijvoorbeeld een all inclusive vakantie Griekenland boekt, zitten de vliegtickets, hotelovernachtingen en transfers in de All-in prijs verwerkt. Je betaalt dus één prijs voor een totaal verzorgde én onbezorgde vakantie.

Eten en drinken in prijs inbegrepen.

In bijna alle All inclusive reizen, is het eten en drinken in de prijs inbegrepen. Dat betekent in de praktijk dat je onbeperkt kunt eten en drinken. Omdat bijna alle all inclusive hotels en resorts de maaltijden in buffetvorm presenteren, is er voor ieder wat wils. Ook voor mensen met een bepaalde allergie of dieet. Meestal zijn zwak alcoholische dranken zoals bier en wijn in de prijs inbegrepen. Vaak moet je wel extra betalen voor bijvoorbeeld whisky, cognac, rum of andere sterke drank.

Wat zijn de meest populaire landen voor al inclusive vakanties?

Spanje, Turkije, Portugal en Griekenland hebben het grootste aanbod all inclusive vakanties. Deze landen zijn ook voor deze luxe geniet reizen de grote favoriet. Malta en Marokko zijn in opkomst. Je kunt in deze favoriete vakantielanden een all inclusive resort boeken aan de kust en genieten van de Spa, het zwembad en de vele wellness faciliteiten. In de grotere resorts vind je meestal beauty centra en fitness mogelijkheden. Soms kan je gebruik maken van de diensten van een sportinstructeur, masseur of diëtist. Zo kan je een all inclusive vakantie combineren met het werken aan je gezondheid en het op peil houden van je conditie. Ook kun je genieten van massages en schoonheidsbehandelingen. Is dat niet de ultieme relax vakantie?

Only adults Resorts.

De meeste all inclusive resorts hebben als doelgroep 40, 50 en 60-plussers. In deze wellness resorts zijn jongeren en gezinnen met kinderen meestal niet echt welkom. Deze Senior Only Adults Resorts zijn ook uitermate geschikt om te overwinteren. Je vindt ze ook in landen als Kaapverdië, Tunesië, Jamaica, Egypte en de Dominicaanse republiek. Met name voor gezinnen vind je all inclusive hotels in Spanje, Portugal en Griekenland.

Last minute resorts all inclusive.

Voor een goedkope all inclusive vakantie, boek je een All-in last minute resort.
All inclusive last minute reizen zijn wel tot 30% goedkoper. Je kunt een last minute resort inclusief vliegtickets, transfers en eten en drinken binnen Europa meestal nog tot een week voor vertrek boeken. Als je een last minute all inclusive vakantie binnen Nederland of België boekt, is dit meestal nog mogelijk tot 2 dagen voor vertrek. Dat geldt ook voor een all inclusive autovakanties binnen Europa. Voor landen buiten Europa kan je beter eerdere je last minute boeken.

In welke maanden kan je een all inclusive vakantie boeken?

In principe zijn all inclusive reizen het hele jaar door beschikbaar. Omdat mensen echter met name in de maanden december, januari, februari en maart de zon opzoeken, worden deze luxe totaal vakanties vaak in die maanden geboekt. Landen als Marokko, Egypte, Cuba, Tunesië, Jamaica en de Dominicaanse Republiek zijn met name gewild bij mensen die de warmte in de wintermaanden opzoeken. Het is natuurlijk ook genieten als je in januari op vakantie in het buitenland bent en aan het strand mag genieten met een temperatuur tussen de 22 en 30 graden.

.

0