blog
Roadtrip in Australië uitstippelen met de app Roadtrippers

Roadtrip in Australië uitstippelen met de app Roadtrippers

Rondreizen in Australië met de app Roadtrippers

Een roadtrip plannen en uitstippelen is veel gedoe. Natuurlijk is het in de eerste plaats erg leuk om bezig te zijn met je vakantie. Maar het kost enorm veel tijd om jouw perfecte rondreis Australië met de auto of camper te plannen. Maar tegenwoordig is daar gelukkig een handige app voor: Roadtrippers. Daar vertellen we je op deze pagina meer over.

App Roadtrippers voor het uitstippelen van autovakanties

Oké. Wat kun je nou precies met de app Roadtrippers? Met deze handige app kun je heel gemakkelijk een rondreis met de auto of camper uitstippelen, bijvoorbeeld door Australië. Dat scheelt je veel tijd en je bent er zeker van dat je met deze app nooit meer de leukste plekjes mist. De app toont jou allerlei plekken die je anders zeker weten over het hoofd zou zien. Daar horen ook overnachtingsmogelijkheden bij en adviezen van locals.

Hoe aanmelden?

Hoe kan jij je registreren en met de app Roadtrippers starten? Je kunt je eenvoudigweg aanmelden voor Roadtrippers via Facebook. Je hoeft dan niet allerlei gegevens in te vullen en kunt direct aan de slag gaan. Maak een rondreis aan en geef deze een naam. Dat is belangrijk, want daarmee zet je de app aan het werk. Wil je bijvoorbeeld een rondreis plannen in Turkije? Voer dan de naam van de steden in waar je start en eindigt. Roadtrippers stippelt vervolgens een mooie route uit.

Verschillende Guides

Het handige aan deze reis app is dat je verschillende Guides ‘aan het werk’ kan zetten. Want een route plannen van A naar B, dat kun je natuurlijk ook met bijvoorbeeld Google Maps of met andere apps. In het menu kun je naar de categorie ‘Trip Guides’ gaan. Met deze functie kun je verschillende gidsen gebruiken die jouw reis persoonlijk maken. Als je meerdere adviezen van verschillende Guides met elkaar combineert, dan kun je een roadtrip helemaal op maat maken.

Voorbeelden mogelijkheden Roadtrippers

Roadtrippers is een zeer uitgebreide travel app. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De app is zeer geschikt voor hikers, backpackers, kampeerders en mensen die per camper rondreizen. Wil je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan een bepaalde attractie in Australië? Plaats deze dan simpelweg in je route. Wil je een rondreis combineren met een dagje strand? Zet dat dan in je route. Ben je op zoek naar een bepaald soort camping of wil je een hike plannen in een bepaald natuurgebied? De app Roadtrippers plant dit allemaal slim voor je in. Op de kaart worden al jouw voorkeuren getoond.

Extra’s

Deze app is zeer compleet en je staat er van te kijken hoeveel mogelijkheden hij biedt. Zo kan je gebruik maken van allerlei extra functionaliteiten zoals zien wat de prijs is van een bepaalde activiteit of wanneer iets gratis is. Tevens maakt de app een inschatting voor jou van de te verwachten brandstofkosten van de reis. Tevens geeft de app de reistijd aan tussen 2 locaties.

Wil je een rondreis Australië boeken?

Heb je interesse in een rondreis of excursie reis door  Australië ? Bekijk dan eens één van onze reisorganisaties voor een leuke en goedkope rondreis .Wij raden je aan om zoveel mogelijk aanbieders te gaan vergelijken voor de beste en de goedkoopste rondreis.

Dit zijn de touroperators:

0