Bezienswaardigheden in Houston

geplaatst in: blog | 0

Bezienswaardigheden in Houston

Houston heeft een aantal leuke bezienswaardigheden. Belangrijke pijlers van de stad zijn onder andere Space Center en het Holocaust Museum.

Holocaust Museum

Het Holocaust Museum is voor elke historieliefhebber een aanrader. Je kunt er gewoon het museum bezoeken, maar er zijn ook regelmatig tentoonstellingen met kunstwerken. Een enkele keer wordt er nog een voorlichting gehouden door een overlevende. Daar moet je vanzelfsprekend wel snel bij zijn, want de Tweede Wereldoorlog is inmiddels al ruim 70 jaar geleden. Het museum is elke dag geopend.

Space Center

Tijdens je stedentrip naar Houston mag je Space Center niet missen. Space Center is het centrum van NASA voor de bemande ruimtevaart. In het park kun je diverse bezienswaardigheden bekijken, waaronder Starship Gallery, Space Center Theater en Blast Off Theater. In het centrum vind je nagemaakte ruimtematerialen, waaronder de bekende Apollo 17.

Natural Science museum

Het Natural Science museum is een leuk museum waar je diverse exposities van vroegere culturen kunt vinden. Je vindt er bijvoorbeeld dinosaurus skeletten en een mineralen collectie. In het museum heb je ook ergens een plekje met honderden losvliegende vlinders.

Winkelcentra

Houston heeft diverse grote winkelcentra, waar je flink kunt shoppen. Voor toeristen heb je bovendien Tax Free shopping. Je kunt dus winkelen zonder belasting te betalen. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Downtown Aquarium

In Downtown Aquarium kun je veel verschillende vissoorten bekijken. Naast het aquarium vind je op deze plek ook verschillende attracties en restaurants. Je kunt er heerlijk vis eten. Krab is absoluut een aanrader.

Uitgaan in Houston

Houston is ook een leuke stad om lekker te gaan stappen. In de wijken Downtown, Midtown en Washington Avenue kun je genieten van een lekker drankje. In deze wijken worden regelmatig leuke optredens gegeven. Naast muzikale optredens worden er ook veel stand up comedians shows hier en daar georganiseerd. De entree voor de show is vaak gratis, alleen ben je wel verplicht om drinken te kopen.

Wanneer boek jij je stedentrip naar Houston?

Stedentrip naar Houston

Houston is gelegen in de Amerikaanse staat Texas. Met ruim twee miljoen inwoners is het ook de grootste stad van Texas. Een stedentrip naar Houston is aan te raden, want er zijn veel verschillende bezienswaardigheden in de stad. Het is bovendien warmer dan in de meeste delen van de Verenigde Staten, dus ook qua weer zit je hier goed. Dat heeft ermee te maken dat de stad nabij de golf van Mexico ligt.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

krastui-logo-2djoseroadsnpfoxsawadeesundownertravelworlddreamtravelslidl-logo-300x175

 

Op zoek naar een rondreis in combinatie met een cruise? Kijk dan bij rondreizen Florida of ga direct naar SNPVolgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van