blog
Bezienswaardigheden in Los Angeles

Bezienswaardigheden in Los Angeles

De stad Los Angeles heeft enkele leuke bezienswaardigheden, waaronder Hollywood, Beverly Hills ,Venice Beach, Santa Monica, Rodeo Drive en The Arboretum. Als je een bezoek gaat brengen aan Los Angelos dan staan de volgende bezienswaardigheden zeker op je bucketlist.

Hollywood

De Amerikaanse stad is vooral bekend om de filmindustrie. De grote letters ‘HOLLYWOOD’ zie je al van verre. In Hollywood kan je verschillende leuke dingen doen, waaronder de Hollywood walk of Fame bekijken of een kijkje nemen bij Sunset Strip. Je kunt hier lekker eten, winkelen en een kijkje nemen bij de vele billboards.

Beverly Hills

Veel Hollywoodsterren wonen in Beverly Hills. De rijke buurt heeft prachtige huizen die miljoenen dollars hebben gekost. Naast de huizen vind je er ook verschillende luxueuze restaurants.

Santa Monica

Santa Monica is een klein stadje binnen Los Angeles die directe aan het strand zit. Het is gezellig, knus en je hebt er een reuzenrad. Vanuit het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over zee en stad. De wereldberoemde pier is nog mooier in het echt dan op de foto’s!

The Arboretum

The Arboretum is een botanische tuin van ongeveer 127 hectare groot. Je vindt hier enkele bedreigde plantsoorten en unieke flora en fauna. Ook heb je er diverse mooi fonteinen en andere waterpartijen.

Venice Beach

Venice Beach is een drukbezochte boulevard met een populair strand. De naam ‘Venice’ heeft de boulevard te danken aan het Italiaanse Venetië. Er zijn in dit gebied, net als in Venetië, diverse kleine kanalen en sloten die door de buurt lopen. Op het strand worden met enige regelmaat opnames gemaakt. Het strand zit in honderden televisieseries. De populaire actiegame Grand Theft Auto V heeft deze locatie ook opgenomen in het spel.

Rodeo Drive

Rodeo Drive is veruit het meest luxueuze winkelgebied in de stad. Met verschillende grote merken, waaronder Louis Vuitton, Prada en Chanel kun je er heel veel geld spenderen. Als je niet bepaald een shopper bent kun je hier overigens ook nog flink genieten. Het is alleen al leuk om de etalages vol met dure spullen te zien.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Los Angeles . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika

 

0