blog
Culinair genieten in Londen – Dinershows en proeverijwandeling

Culinair genieten in Londen – Dinershows en proeverijwandeling

Leestijd 2 Minuten

Londen is een geweldige stad voor iedere vakantieganger. Je kan geweldig shoppen in de winkelstraten of de grote warenhuizen. De sportliefhebber kan een bezoekje brengen aan enkele beroemde voetbalstadions en er worden allerlei bekende musicals opgevoerd op West End. Er is voldoende te doen, maar ook zeker te proeven. Londen is een culinaire hoofdstad geworden en beschikt dan ook over honderden restaurants. Het is echter nog leuker om op een unieke manier te genieten van de culinaire hoogstandjes in Londen. Je kan bijvoorbeeld een dinershow bezoeken, dineren op een rondvaartboot of een proeverijwandeling gaan maken. Hieronder hebben wij enkele aanraders genoteerd. Je kan online alvast een plekje reserveren voor deze uitjes.

Faulty Towers Dinershow

De televisieserie Fawlty Towers wist binnen de kortste keren de wereld te veroveren. Er werden slechts 12 afleveringen opgenomen, maar het was toch een enorm succes van de BBC. De acteur John Cleese vertolkte de rol van Basil Fawlty. Jij kan als fan van de serie in Londen gaan genieten van de ‘Faulty Towers The Dining Experience’. De dinershow duurt ongeveer twee uur en zal worden opgevoerd in het centrum van Londen.

De dinershow zal plaatsvinden in het Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Hotel. De show duurt ongeveer twee uur en je krijgt een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld. Er worden ook lunchshows georganiseerd, wat eveneens een leuke ervaring zal zijn. Gedurende de Faulty Towers Dinershow worden er komische scenes opgevoerd door de professionele acteurs en actrices. Zelfs de bediening zal zijn aandeel hebben in de unieke show. Alle bekende personages uit Fawlty Towers komen voorbij tijdens The Dining Experience. De dinershow is beschikbaar vanaf 82,00 euro per persoon.

Londen Showboat Dinercruise

In Londen kan jij ook nog gaan dineren op een cruiseboot over de Theems. Dat biedt gegarandeerd een unieke en leuke ervaring voor jong en oud. De Londen Showboat Dinercruise bestaat uit een viergangenmenu en een geweldige rondvaart. Je komt langs allerlei beroemde bezienswaardigheden, zoals de Tower Bridge, Londen Eye en de Tower of London. In de avonduren zijn de bezienswaardigheden verlicht, wat voor een unieke ervaring zorgt. De entertainment bestaat uit een cabaretshow, muziek en de kans om met de voetjes van de vloer te gaan. Het menu zal worden geserveerd met enkele bijpassende wijnen. De Londen Showboat Dinercruise is beschikbaar vanaf 92,50 euro per persoon.

Proeverijwandeling in Londen

Het kan zijn dat jij niet graag stilzit en liever op een actievere manier de stad wil leren kennen. De proeverijwandeling biedt dan ook een culinaire ervaring, terwijl jij kan genieten van de wereldstad. Gedurende de tocht zal je stoppen bij 12 eetgelegenheden in Londen. Het leuke is dat jij allerlei lokale specialiteiten zal gaan proeven, zoals scotch eggs en de bekende fish and chips. Je brengt een bezoekje aan de gezellige Borough Market, waar je ook voldoende lekkernijen kan uitproberen. De proeverijwandeling in Londen is beschikbaar vanaf 80,00 euro per persoon. Let op, de wandeling zal worden georganiseerd met kleine groepjes van maximaal 10 personen. Je kan nu alvast een plekje reserveren.

 

0