De beste winkelcentra van Praag

geplaatst in: blog | 0

Heel voordelig shoppen in de beste winkelcentra van Praag

Tsjechië is een geweldig land en veel mensen die hier de vakantie vieren gaan toch wel minimaal een paar dagen shoppen in Praag. De prijzen liggen hier gunstig en de winkels zijn gewoonweg erg gezellig en zeker uniek. Als je een rondreis door Tsjechië gaat maken, dan wil je deze shopbeleving natuurlijk niet missen.

Daarom vind je hier meer informatie over de beste winkelcentra in Praag, welke je echt niet mag missen tijdens je rondreis door Tsjechië.

Letnany Praag

Op de eerste plaats natuurlijk het grootste shoppingcenter van de hoofdstad; Letnany in Praag. Je kunt hier een mooie selectie kleinere winkels vinden voor van alles en nog wat, maar er zijn vooral ook veel grote merken en winkelketens te vinden. Hier kan je onder meer terecht voor een bezoek aan Miss Etam, Only, C&A, H&M, Yes, Guess, Esprit en Zara. Dit zijn natuurlijk slechts enkele opties in dit gigantische winkelcentrum in Praag.

Metropole Praag

Hier kan je werkelijk naar hartenlust shoppen, tot 00.00 uur! Er zijn niet alleen fantastische winkels te vinden, maar er is ook meer dan voldoende ander vertier te vinden. Zo zijn er maar liefst tien filmtheaters te vinden in Cinema City, er is een speciale Game Zone voor onder meer biljarten, poolen, golfen en lasergamen, er is een gezellig internetcafé, een kinderpark en een bowling. In Metropole staat een fontein centraal. Deze is zeker een bezoekje waard, want eens per uur wordt er een licht- en muziekshow gespeeld.

Palladium Praag

Zonder twijfel is dit het mooiste winkelcentrum van de hoofdstad. Er zijn 200 verschillende ruimten te vinden in dit centrum, waarvan er dertig worden bezet door gezellige horecagelegenheden, zoals cafeetjes en restaurants. De overige 170 worden gevuld door grote en kleine winkels. Er zijn diverse beroemde merken van internationaal niveau te vinden, maar ook zeker traditionele winkeltjes die de moeite waard zijn.

Chodov Praag

Dit winkelcentrum, dan tot de grootsten van de stad behoort, is zeer compleet. Je kunt er eindeloos winkelen, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het vermaken van de bezoekers van het shoppingcenter. Er zijn veel winkels en horecagelegenheden, maar er is ook veel gedacht aan ontspanningsruimten en –mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook diverse sportgelegenheden te vinden.

De Staré Mêsto markt

Niet in het bijzonder een winkelcentrum, maar wel een geweldige plek om lekker te winkelen. De Staré Mêsto markt wordt vaker de Havelska Market Praag genoemd en is een grote markt waar werkelijk van alles te vinden is, van speelgoed, souvenirs en meubels tot groenten en fruit dat dagvers is. Het is zeker de moeite waard om deze markt eens te bezoeken tijdens je rondreis door Tsjechië.
Vergelijk hier direct alle reizen naar Praag .Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

tui-logo-2gasamen-logo-300x175kras-logo-300x175stedentrips-300x175bebsy-logo-300x175dejongintra-logo-300x175lidl-logo-300x175

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Tsjechië .Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

oadnatuurlijkreizenkras-logo-300x175pharos-300x175snp-logo-300x175
Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie