• De mooiste landen van Midden-Amerika

De mooiste landen van Midden-Amerika

geplaatst in: blog | 0

Een rondreis door Midden-Amerika biedt je de mogelijkheid om met de mooiste landen van Midden-Amerika kennis te laten maken  en dat op je eigen tempo. Midden-Amerika biedt een thuis aan diverse landen die meer dan de moeite van een bezoek waard zijn. Je valt van de ene verbazing in de andere, en dat is toch wel de bedoeling als je een onvergetelijke rondreis door Midden-Amerika wilt maken. Deze landen zouden echt op je verlanglijstje moeten staan.

Costa Rica

Tussen de Caraïbische Zee, de Stille Oceaan, Panama en Nicaragua kan je het prachtige land Costa Rica vinden. Dit land hoort zeker op je bucketlist te staan als je een rondreis door Midden-Amerika gaat maken. Je vindt er prachtige stranden om lekker op te kunnen ontspannen of om eens een mooie duiktocht te gaan maken, maar je kan er ook kennis maken met de bananenindustrie en de vele koffieplantages. Costa Rica is een rijk land, en dit zie je aan alles. Het hele land lijkt goed georganiseerd te zijn, en je voelt je hier dan ook al snel op je gemak.

Mexico

De geur van vers fruit, muziek en een echte vakantiesfeer. Dat is wat je mag verwachten als je Mexico bezoekt tijdens je rondreis door Midden-Amerika. Het is een druk land met veel indrukwekkende steden, waaronder natuurlijk Mexico-City. Deze hoofdstad mag je ook zeker niet overslaan. Je kunt er eindeloos winkelen, maar er zijn ook talloze bars en discotheken te vinden. Ook aan natuur is er meer dan voldoende te vinden in Mexico. Zo zijn er prachtige vulkanen te vinden en kan je de mooiste kuststroken bezoeken om te gaan duiken of snorkelen. De riffen zijn hier werkelijk spectaculair. Natuurlijk is een bezoek aan Yucatan ook zeker aan te raden.

Panama

In het zuiden van Midden-Amerika kan je het prachtige Panama vinden. Hier kan je de meest indrukwekkende wandelingen door de natuur maken. Je kan er kennis maken met een basic lifestyle, bijvoorbeeld door de Indianen een bezoek te brengen, maar je kan er ook kennis maken met de meest luxe holiday resorts die je ooit gezien hebt. Panama lijkt om uitersten te draaien en dat is precies wat dit land zo uniek maakt.

Nicaragua

Als je je tijdens je rondreis door Midden-Amerika echt welkom wilt voelen, dan heb je niet meer nodig dan een bezoek aan Nicaragua. De bevolking is hier zo vriendelijk en gastvrij dat het bijna onwerkelijk overkomt op mensen die er nooit eerder zijn geweest. Je kan er gezellig eten en drinken met locals en ze staan altijd voor je klaar om je de weg te wijzen, om je tips te geven of om je de mooiste verhalen te vertellen en foto’s te laten zien. De sfeer in Nicaragua is werkelijk uniek en je moet er echt eens van geproefd hebben. Je kan er ook regenwouden doorwandelen, je kan er vulkanen bewonderen en hoge bergen bekijken. De Pico Mogoton is met ruim 2100 meter de hoogste berg van het land. De twee grote meren in het zuidwesten van Nicaragua, de Laco de Nicaragua en de Laco Managua, mag je zeker niet overslaan.

Direct op rondreis door Midden-Amerika

Honduras en Guatemala zijn twee landen die je eigenlijk ook nog zou moeten opnemen in je plan voor je rondreis door Midden-Amerika. Het wordt een onvergetelijke trip. Natuurlijk vind je deze rondreis eenvoudig via Goedkoperondreis.com.

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van