• De top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa

De top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa

geplaatst in: blog | 0

Het is ieder jaar weer een hele klus, om een geschikte vakantiebestemming te vinden voor de zomervakantie. De een wil een reis naar de warmte maken, de ander wil een mooie wandeling door de natuur ondernemen en weer anderen zoeken naar nieuwe culturen buiten Europa!

Wellicht kun je inspiratie opdoen uit de top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een vakantie in Nederland, ook al is dit niet in deze top 10 vakantiebestemmingen opgenomen. De zomers in Nederland worden steeds warmer en ons land heeft voldoende fraaie plekjes te bieden, zoals de heuvels in Limburg, de bossen op de Veluwe, enzovoorts. Waar in Nederland ben jij nog niet geweest?

Reizen naar een van de plekken uit de top 10 vakantiebestemmingen

De top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa bestaat uit verschillende landen en steden, die ieder een uniek karakter hebben. Bezoek de ene stad om een nieuwe cultuur te leren kennen, of kies bijvoorbeeld voor een ander land uit deze top 10 vakantiebestemmingen om op zoek te gaan naar een prachtige natuur! Welk land of welke stad je ook kiest uit de top 10 vakantiebestemmingen, het zal altijd een onvergetelijke vakantie worden.

Top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa:

  1. India

  2. Nicaragua
  3. Oekraïne
  4. China
  5. Brazilië
  6. New York, Verenigde Staten
  7. Filipijnen
  8. Mozambique
  9. Canada
  10. Portugal

 

Ga je ver weg of dichter bij huis?

Zoals je wellicht is opgevallen, bestaat de top 10 vakantiebestemmingen voor een groot deel uit niet- Europese landen en steden. Met Oekraïne en Portugal heb je echter ook twee bestemmingen dichterbij huis! Zeker Portugal wordt een steeds populairdere vakantiebestemming, doordat het land goedkoop en goed ontwikkeld is. Daarbij kent het land nog aanzienlijk minder toerisme dan bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk, waardoor je niet in iedere stad tegen hordes Nederlanders loopt.

Wanneer je kiest voor een vakantiebestemming buiten Europa, is het belangrijk om je vooraf te laten informeren over de veiligheid in deze landen en steden. Zeker Brazilië en Mozambique zijn niet de meest veilige landen!

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van