• De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa

De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa

geplaatst in: blog | 0

Wat zijn dé top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa?

Heb jij je vakantie al geboekt voor de zomervakantie ? Veel mensen kiezen voor een vakantiebestemming binnen Europa, maar wist je dat er ook net buiten Europa tal van fraaie plekjes te vinden zijn? Kies voor een van de plekken uit de top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa! Ga bijvoorbeeld op avontuur in Zuid-Amerikaanse landen, of kies voor een tripje naar van de Aziatische landen uit de top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa. Voor welk land je ook kiest, je zal gegarandeerd versteld staan van de prachtige natuur en cultuur buiten de Europese landen.

Welke landen vormen de top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa?

De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa verschilt voor iedereen! De een houdt immers meer van natuur, terwijl de ander liever op zoek gaat naar afwijkende en vernieuwende culturen in de wereld. De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa is samengesteld op basis van het aantal vakantiegangers, wat naar deze landen trekt. Zo ontstaat er een diversiteit aan culturele landen, landen met een mooie natuur, etc. in deze de top 10 met vakantiebestemmingen buiten Europa.

De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa: ( klik op het land om naar de pagina te gaan)

Verschillende culturen en zeer diverse natuur

De top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa wordt ingevuld door stuk voor stuk prachtige landen, die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige bossen in Canada, het wel en wee in een wereldstad als New York of de witte stranden in Nicaragua en Indonesië. Door de diversiteit aan culturen en natuur heb je met deze top 10 vakantiebestemmingen buiten Europa voldoende inspiratie om meerdere jaren door te komen.

Weet wel, een aantal van deze landen lopen qua ontwikkeling achter. Dit zal je merken in hotels, hostels en appartementen. De kosten voor een vakantie naar een van deze landen zijn echter ook dermate lager, dan voor een vakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Turkije. Om goed voorbereid op pad te gaan, is het raadzaam om je vooraf goed in te lezen over bepaalde landen. Zeker in Brazilië en Mozambique zijn niet alle steden even veilig.

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie