• De top 10 vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa

De top 10 vakantiebestemmingen in de wereld in 2016

geplaatst in: blog | 0

De wereld kent tal van interessante vakantiebestemmingen, binnen en buiten Europa. Hoewel het merendeel van de Nederlanders kiest voor een vakantie binnen Europa, is ook een vakantie naar een Aziatisch of bijvoorbeeld Amerikaans land absoluut de moeite waard. Denk aan Indonesië, Australië of bijvoorbeeld de Verenigde Staten! Welke landen staan in de top 10 vakantiebestemmingen ter wereld? In dit artikel geven we je een overzicht van deze top 10 vakantiebestemmingen ter wereld, voor welk land kies jij tijdens je komende zomervakantie? Ga je op een verre reis, of zoek je de warmte op in Zuid- Europa? Waar je ook komt, vrijwel overal vind je fraaie steden, een mooie natuur en een gezellige cultuur!

Wat zijn de top 10 vakantiebestemmingen in de wereld in 2016?

De top 10 vakantiebestemmingen in de wereld wordt ieder jaar samengesteld op basis van de vakanties die Nederlandse toeristen boeken. Het gaat in onderstaande top 10 vakantiebestemmingen ter wereld om landen en niet om steden. Vanzelfsprekend is een top 10 vakantiebestemmingen in de wereld ook voor steden te maken, waarbij bijvoorbeeld New York, Londen en Praag hoog zullen scoren. Zeker nu steeds meer Nederlanders kiezen voor een stedentrip naar het buitenlanden, buiten de zomervakantie om.

De volledige top 10 vakantiebestemmingen in de wereld:

  1. Frankrijk 2. Duitsland 3. Spanje 
4. Oostenrijk 5. België
  2. Italië
 7. Turkije 
8. Griekenland
 9. Tsjechië 
10. Verenigde Staten

Opvallend is het grote aantal Europese landen in deze top 10 vakantiebestemmingen ter wereld. Veel Nederlanders blijven duidelijk in de buurt en besteden hun geld liever aan andere zaken. Tegenwoordig is het voor een zeer lage prijs mogelijk om je vakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Turkije te boeken. Zeker Turkije biedt tal van all inclusive vakantiedeals aan!

Cultuur, natuur of warmte?

Bij het kiezen van uw vakantie uit de top 10 vakantiebestemmingen ter wereld, heb je de keuze uit cultuur, natuur en warmte. Wil je de warmte, kies dan voor het zuiden van Europa! Cultuur en natuur vind je bijvoorbeeld ten overvloede in Oostenrijk en Tsjechië, waar het toerisme veel minder is. Zo kun je in alle rust genieten van de prachtige bossen en bergen in deze landen.Ga  je met de auto op vakantie in Europa of daarbuiten vergeet dan niet om de juiste autoverzekering af te sluiten.

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van