Disneyland Parijs gaat weer open op 15 juli

geplaatst in: blog | 0

Het is de droom van veel kinderen en volwassenen, een bezoek brengen aan het wereldberoemde Disneyland Parijs. Het bekende attractiepark is net buiten Parijs gelegen in Marné la Vallée. Je kan een welverdiende vakantie boeken op het pretpark of een bezoek brengen tijdens een stedentrip. Alles wat jij moeten weten over Disneyland Parijs komt terug in dit artikel, waaronder informatie over kortingen en de reismogelijkheden.

Coronamaatregelen

Disneyland Parijs wat net zoals de rest van Frankrijk voor een lange tijd gesloten. Echter gaan deuren op 15 juli 2020 weer gewoon open. Vanzelfsprekend zal er wel rekening gehouden worden met het coronavirus. Er zijn diverse coronamaatregelen getroffen, zodat jij veilig een fijne tijd kan beleven in het attractiepark. Je moet dan denken aan looproutes en mondmaskers. Daarnaast mogen er maar een bepaald aantal mensen naar binnen, waardoor er slechts een beperkt aantal toegangskaarten verkrijgbaar zijn. Het fijne is wel dat het een stuk rustiger is dan normaal en jij nu alvast toegangskaartjes kan reserveren via deze website.Boek een Disneyland arrangement

Je kan op je eigen houtje afreizen naar Disneyland Parijs of een arrangement boeken. Dat laatste is een stuk eenvoudiger en vaak ook goedkoper. Je kan een stedentrip boeken voor meerdere dagen met een hotel in de buurt van het pretpark. Dit is dan inclusief vervoer en een toegangsticket voor het pretpark. Het grote voordeel is dat nergens over hoeft na te denken en alles al geregeld is.

Treinreis naar Disneyland Parijs

Sinds 31 maart 2019 is het mogelijk om rechtstreeks met de trein naar Disneyland Parijs af te reizen. De trein vertrekt dagelijks van Amsterdam naar het pretpark. De Thalys stopt op de tussengelegen stations Schiphol Airport, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal, Brussel Zuid en luchthaven Charles de Gaulle. De reistijd bedraagt 3 uur en 38 minuten als je instapt op Amsterdam Centraal. Het is mogelijk om een los treinkaartje aan te schaffen. Het is overigens verstandig om dan ook online een toegangskaartje te kopen voor Disneyland Parijs. Je bent dan zeker van een kaartje en je krijgt korting. De toegangsprijs is namelijk 10% hoger aan de kassa van het pretpark.

Busreis naar Disneyland Parijs

Je kan ook eenvoudig met de bus afreizen naar Disneyland Parijs. Er vertrekken vanuit Nederland dagelijks meerdere bussen naar het wereldberoemde attractiepark. Een ritje kost tussen de 15 en 20 euro per persoon. Echter duurt het wel langer voordat jij eenmaal op je bestemming bent aangekomen. Een treinreis gaat een stuk sneller, maar is ook wel wat duurder. De bussen zijn zeer comfortabel en beschikken vaak ook over kosteloze WiFi.

Vliegreis naar Parijs

Een andere optie is een vliegreis naar Parijs. Dagelijks vertrekken er vanaf Schiphol Airport meerdere vluchten naar de Franse hoofdstad. De prijs is hoger dan wanneer je met de bus of de trein reist, maar vaak zijn er wel goede aanbiedingen te vinden. Het fijne is ook dat Disneyland Parijs een shuttleservice aanbiedt, zodat je direct naar het park kan afreizen vanaf het vliegveld. De shuttlebussen vertrekken vanaf Charles de Gaulle Airport en Orly Airport. Vanzelfsprekend zal de shuttlebus je ook gewoon weer terugbrengen.Disneyland Parijs kortingen

Een vakantie naar Disneyland Parijs kan best duur zijn, maar eigenlijk hoef je vrijwel nooit de volle hap te betalen. Online kan je namelijk op zoek gaan naar de beste aanbiedingen. Disneyland Parijs stunt zelf namelijk ook vaak met hoge kortingen, bijvoorbeeld op toegangskaartjes. Er zijn ook speciale dagen waarbij je gratis toegang kan krijgen tot het park. De reisorganisaties komen ook regelmatig met unieke acties. Let overigens ook op de periode waarin je reist. In de vakantieperiodes en de weekenden zijn de prijzen hoger en komen er veel meer mensen naar het attractiepark.

Goedkoop overnachten

Het attractiepark Disneyland Parijs beschikt over diverse hotels. De overnachtingsprijzen zijn wel erg hoog, maar het is een luxe en unieke belevenis. Je kan bijvoorbeeld overnachtingen boeken in het Disneyland Hotel, Disney’s Hotel Santa Fé of het Disney’s Newport Bay Club. Dit is nog maar een kleine greep uit de hotels in het pretpark. Je kan ook in de buurt van Disneyland overnachten. De hotels in de omgeving zijn een goedkoper en de reisafstand is slechts een kwartiertje van het park. Je kan ook overnachten in een Bed & Breakfast, wat enkele tientjes per nacht kost.Attracties in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een geweldig uitje voor jong en oud. Jij hebt als bezoeker een keuze uit bijzonder veel attracties. Het gaat om spannende en snelle attracties, maar ook rustigere attracties. Je kan plaatsnemen in één van de achtbanen, bijvoorbeeld de Indiana Jones and the Temple of Peril en de Big Thunder Mountain. De rustigere attracties zijn geschikt voor jonge kinderen, waaronder de Star Tours en de Buzz Lightyear Laser Blast. Je kan op de website van Disneyland Parijs eenvoudig het aanbod aan attracties terugvinden of jezelf laten verrassen in het pretpark.

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie