• Freycinet National Park
  • Freycinet National Park
  • Freycinet National Park
  • Freycinet National Park
  • Freycinet National Park

Freycinet National Park

geplaatst in: blog | 0

Een bezoek aan het Freycinet National Park

Als je een rondreis over een uniek eiland wil maken, dan is Tasmanië zeker een goede optie. Dit Australische eiland heeft je meer dan voldoende te bieden. De belangrijkste reden dat toeristen dit eiland bezoeken is de aanwezigheid van zoveel natuur. Een heel belangrijk natuurpark op Tasmanië is Freycinet National Park, dat dit jaar (2016) de honderdste verjaardag viert. Alle reden dus om je vakantie te vieren in de omgeving van Freycinet National Park.

Een paradijs op aarde

Freycinet National Park is een uitstekende omgeving om aan te doen als je een rondreis over Tasmanië maakt. Het nationaal park is opgericht in 1916 en is door de jaren heen blijven ontwikkelen tot een, wat het lijkt, klein landje op zich. Het is alsof je in een paradijs terecht komt, met parelwitte stranden, een helderblauwe zee, bergen van graniet en eenzame baaien. Het nationaal park behoort tot de oudste natuurparken van het Australische eiland. Een ander nationaal park dat ongeveer even oud is, Mount Fields, ligt op een ruime 200 kilometer verderop en is ook zeker de moeite van een bezoek waard tijdens je rondreis over Tasmanië. Hier kan je onder meer de Russell Falls en de Horseshoe Falls bewonderen.

De mooiste stranden

Als je tijdens je rondreis over Tasmanië aankomt bij Freycinet National Park, dan kan je hier eindeloos ontspannen en recreëren aan de stranden. Er zijn er veel te vinden en de meeste ervan zijn werkelijk adembenemend. De mooiste stranden zijn Wineglass Bay, Coles Bay, Friendly Beaches, Honeymoon Bay en Hazards Beach.

Ingericht naar rondreizigers

Het mooie van Freycinet National Park is wel dat het hele gebied volledig is ingericht naar rondreizigers, en juist daarom is het ook een mooie bestemming om aan te doen tijdens een rondreis over Tasmanië. Wil je zelf voor je overnachtingsaccommodaties zorgen? Dan heb je hier alle gelegenheid toe. Er zijn bij ieder strand meerdere campings te vinden en diverse campings zijn bedoeld om er volledig kosteloos te verblijven. Zo houd je geld over om andere leuke dingen te gaan doen.

De leukste activiteiten in het Freycinet National Park

Je kan natuurlijk volop van de natuur genieten in Freycinet National Park tijdens je rondreis over Tasmanië. Je kan er de meest bijzondere wandeltochten maken, maar er zijn ook voldoende activiteiten te vinden. Je kan gaan vogel spotten, surfen, duiken en snorkelen. Daarnaast zijn er vaak feestelijkheden te vinden en kan je nader kennis maken met de granieten bergen die roze kleuren. Breng een bezoek aan de Hazard Ranges of ga eens naar Cape Tourville. Wil je echt veel natuur zien? Dan mag een bezoek aan de Wineglass Bay Lookout zeker niet ontbreken. Vanaf dit punt heb je een uitzicht dat je echt nooit meer zal vergeten.

Boek direct voordelig je rondreis over Tasmanië

Via GoedkopeRondreis.com kan je natuurlijk de mooiste, beste en meest voordelige rondreizen vinden en boeken. Ook als je een onvergetelijke rondreis over Tasmanië wilt maken, dan vind je zeker de reis die perfect bij je past. Zoek jouw ideale reis, boek direct tegen een mooie prijs en ga ervan genieten!

Vergelijk rondreis aanbieders naar Tasmanië:

kras-logo-300x175djoser-logo-300x175snp-logo-300x175fox-logo-300x175

 

Op onze pagina over rondreizen Oceanië, kan je meer inspiratie op doen over bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland!

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van