Geniet op een van deze top zomervakantie bestemmingen

geplaatst in: blog | 0

Er even lekker tussenuit tijdens de zomervakantie, wie wil het niet! Bijkomen van een jaar lang hard werken of studeren, Geniet op een van deze top zomervakantie bestemmingengenieten van de hoge temperaturen en lekker bruin worden op het strand. Naar welke van de top zomervakantie bestemmingen ga jij dit jaar? Europa kent verschillende top zomervakantie bestemmingen, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan top zomervakantie bestemmingen als Frankrijk en Spanje, de twee meest bekende en populaire landen, waar het altijd warm en zonnig lijkt te zijn. Daarbij hebben beide top zomervakantie bestemmingen een fraaie kustlijn met pittoreske kustplaatsjes, afgewisseld met een mooie en glooiende natuur landinwaarts.

Er zijn echter nog veel meer top zomervakantie bestemmingen in Europa te bekennen, waar jij deze zomer kunt genieten van het warme weer, een fraaie natuur en een aantrekkelijke cultuur!

Op pad richting het oosten voor top zomervakantie bestemmingen

Veel Nederlanders zijn geneigd om iedere zomervakantie naar het zuiden te trekken, door de hoge temperaturen en grote campings die hier vaak gevestigd zijn. Toch is er ook richting het oosten voldoende moois te vinden, denk bijvoorbeeld aan de prachtige natuur van Oostenrijk en Zwitserland, met de grote bossen en bergen die je hier vindt.

Of breng bijvoorbeeld een bezoek aan Berlijn, één van de top zomervakantie bestemmingen voor een stedentrip van dit moment. Niet alleen heeft Berlijn fraaie hotels om te kunnen overnachten, ook kent de stad een rijke historie, een gezellig centrum en veel culturele bezienswaardigheden. Ben je bijvoorbeeld al eens bij de Berlijnse Muur geweest? Heb je het museum bij Checkpoint Charlie al bekeken? Enzovoorts.Geniet op een van deze top zomervakantie bestemmingen

Wenen, Praag en Budapest zijn andere voorbeelden van top vakantie bestemmingen voor een stedentrip, die in het oosten van Europa gelegen zijn. Je kunt vaak eenvoudig per trein of vliegtuig tussen deze plaatsen reizen, als je niet de beschikking over een auto hebt. Mocht je toch in het oosten van Europa zijn, dan is ook Auschwitz zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.

Trek je liever naar een iets minder warm land? Kiest voor een van de top zomervakantie bestemmingen in het noorden, waar IJsland en vooral een vakantie naar Noorwegen de meest bekende voorbeelden van zijn.

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van